Η Έβερτον έκανε ζημιά στην Τσέλσι!

Την πρώτη της ήττα έπειτα από περίπου τρεις μήνες στο πρωτάθλημα υπέστη η Τσέλσι που είδε τον Εντουάρντ Μεντί σε μια στιγμή αδυναμίας να κάνει πέναλτι και τα «ζαχαρωτά» να φτάνουν στο 1-0 από την άσπρη βούλα το βράδυ του Σαββάτου στο «Γκούντισον Παρκ». Με παρουσία 2.000 οπαδών στις εξέδρες πραγματοποιήθηκε το ματς.  



Η Έβερτον έκανε ζημιά στην Τσέλσι!

Οι «μπλε» του Λονδίνου είχαν ηττηθεί τελευταία φορά στις 20 του Σεπτέμβρη από τη Λίβερπουλ και έκτοτε είχαν καταφέρει να ωριμάσουν, να δέσουν και να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό σύνολο υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ με τα καλοκαιρινά αποκτήματα ν' αποδίδουν στο χορτάρι.

Τώρα, με το αποτέλεσμα αυτό η Τσέλσι έμεινε στο -2 από τις πρωτοπόρους Λίβερπουλ και Τότεναμ με παιχνίδι περισσότερο...

Το ματς στο «Γκούντισον Παρκ» κρίθηκε από το γκολ του Γκίλφι Σίγκουρντσον από την άσπρη βούλα στο 22ο λεπτό, έπειτα από το γκρέμισμα του Κάλβερτ – Λιούιν από τον Εντουάρντ Μεντί που έκανε το πρώτο του σημαντικό λάθος στην εστία των «μπλε» και δέχθηκε το γκολ.

Ούτε ο Χάβερτς, ούτε ο Βέρνερ, ούτε ο Ζιρού, ούτε ο Άμπραχαμ κατάφεραν να κάνουν κάτι διαφορετικό για ν' αποφευχθεί αυτό το στραβό αποτέλεσμα για τους «μπλε» που είχαν δοκάρι με τον Μάουντ στο 80ο λεπτό από εκτέλεση φάουλ.

Κώστας Ζάλιαρης