Φινάλε με νίκη και Αγουέρο!

Η Σίτι για τα... τυπικά, αφού δεν την ενδιέφερε τίποτα ούσα ήδη στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ως πρωτοπόρος, επικράτησε 3-0 της Μαρσέιγ στο Etihad για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Επέστρεψε μετά από τραυματισμό και τον θάνατο του Μαραντόνα και μάλιστα σκόραρε ο Αγουέρο, ο Τόρες είχε ανοίξει το σκορ, ο Στέρλινγκ το έκλεισε. Τον Ολυμπιακό έστειλε η Σίτι με αυτό το αποτέλεσμα στο Γιουρόπα Λιγκ.  



Φινάλε με νίκη και Αγουέρο!

Με τον Αμερικανό Ζακ Στέφεν να κάνει ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ κάτω απ' τα δοκάρια της Μάντσεστερ Σίτι και να έχει ελάχιστη δουλειά λόγω και της εξέλιξης της αναμέτρησης, ο Πεπ και οι παίκτες του έδειξαν ότι... δεν καίγονταν να ανεβάσουν το τέμπο στο παιχνίδι. Δεν υπήρχε κανείς λόγος, ειδικά από τη στιγμή που οι Μασσαλοί περίμεναν στο μισό τους γήπεδο, άσχετα βέβαια κι από το γεγονός ότι ο Παγιέτ βρήκε δίχτυα στο 30' αλλά ήταν οφσάιντ.

Ο Φόντεν είχε μερικές καλές προσπάθειες για τους «πολίτες» που στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν στο ματς και τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ωστόσο, το γκολ ήρθε από τον Φεράν Τόρες με εύκολο πλασέ από ασίστ του Μαχρέζ στο 48ο λεπτό για το 1-0. Ο Φόντεν συνέχισε να είναι απειλητικός για τα καρέ των Γάλλων ενώ στο τελευταίο ημίωρο πέρασε στο ματς και ο Σέρχιο Αγουέρο στην πρώτη του εμφάνιση μετά τον θάνατο του Μαραντόνα για τον οποίο θρήνησε πολύ και επηρεάστηκε ψυχολογικά. Κι έπειτα από ένα μικρό διάστημα όπου η Μαρσέιγ έδειξε να παίρνει τη μπάλα και να επιχειρεί να απαντήσει στο γκολ του Τόρες, ο Αγουέρο στο 77' έκανε το 2-0 για τη Σίτι από το «ριμπάουντ» σε απόκρουση του Μανταντά σε κεφαλιά του Άκε.

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης διαμόρφωσε με μεγάλη τύχη ο Στέρλινγκ στις καθυστερήσεις όταν από σέντρα - σουτ του Τόρες από δεξιά, παρέμβαση του Μανταντά και κόντρα σε αμυντικό, ο Άγγλος επιθετικός είχε απλά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα όπως και το έκανε. 

Στο άλλο ματς, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε μεν από την Πόρτο στο Φάληρο με σκορ 2-0, όμως είναι εκείνος που πέρασε στο Γιουρόπα Λιγκ ως 3ος του γκρουπ. 

Η τελική βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1.Μάντσεστερ Σίτι 16

2.Πόρτο 13

3.Ολυμπιακός 3

4.Μαρσέιγ 3

Κώστας Ζάλιαρης