Ρέιντζερς: Εντυπωσιακή και... ακόμα αήττητη η αρμάδα του Τζέραρντ

Για πρώτη φορά έπειτα από 13 χρόνια η Ρέιντζερς πηγαίνει σε νοκ-άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε διαδοχικές σεζόν. Φέτος, έχει μπει Δεκέμβρης κι ακόμα δεν έχει ηττηθεί! Η αρμάδα του Στίβεν Τζέραρντ έχει αλλάξει επίπεδο και εποχή!  



Ρέιντζερς: Εντυπωσιακή και... ακόμα αήττητη η αρμάδα του Τζέραρντ

Σίγουρα, κανείς δεν θα μπορούσε να έχει φανταστεί τόσο μεγάλη διαφορά στην ομάδα υπό τις οδηγίες του Στίβεν Τζέραρντ. Όταν τον προσέλαβαν οι «διαμαρτυρόμενοι» δίχως να έχει ιδιαίτερη προπονητική εμπειρία, πολλοί θα ήταν εκείνοι που σκέφτηκαν πως ο θρύλος της Λίβερπουλ θα «καεί» στη νέα του δουλειά προτού προλάβει να κάνει τα πρώτα σταθερά βήματα.

Κι όμως, έπειτα από 2,5 χρόνια πλέον, ο Τζέραρντ έχει κάνει τους οπαδούς της Ρέιντζερς να πιστεύουν ότι σύντομα οι τίτλοι θ' αρχίσουν να έρχονται στο κλαμπ και ο άλλοτε εμβληματικός χαφ της Λίβερπουλ θ' αφήσει ιστορία στον πάγκο του συλλόγου.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Ρέιντζερς έφτασε στο 3-2 επί της Σταντάρ Λιέγης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και για πρώτη φορά η ομάδα από το 2007 βρίσκεται σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης σε back-to-back ευρωπαϊκές χρονιές!

Η ομάδα είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσης – την ίδια στιγμή που η Σέλτικ βιώνει τρομερή κρίση αγνοώντας εδώ και καιρό τη νίκη με τους οπαδούς να έχουν ξεσηκωθεί – και οι «διαμαρτυρόμενοι» έχουν πετύχει 67 γκολ, μετρούν 23 ματς αήττητοι και είναι στο +11 στην κορυφή της σκωτσέζικης Πρέμιερσιπ!

Κώστας Ζάλιαρης