Ο Μουρίνιο κατηγόρησε τους παίκτες για έλλειψη κινήτρου και... έριξε «καμπάνα» (pic)

Το τελικό 3-3 με την Λίντσερ στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ παρά το γεγονός πως εξασφάλισε την πρόκριση για την Τότεναμ στα νοκ-άουτ, δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένο τον Ζοσέ Μουρίνιο. Τα έβαλε με τους παίκτες του και ανακοίνωσε πρωινή προπόνηση παρά το ταξίδι της επιστροφής στο Λονδίνο. 



Ο Μουρίνιο κατηγόρησε τους παίκτες για έλλειψη κινήτρου και... έριξε «καμπάνα» (pic)

Τα «σπιρούνια» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφαρίστηκαν ξανά, προηγήθηκαν με 3-2 χάρη σε πέναλτι του Ντέλε Άλι και στις καθυστερήσεις η Λίντσερ διαμόρφωσε το ισόπαλο αποτέλεσμα. 

Με αυτό, ναι μεν η Τότεναμ πέρασε στους «32», όμως, δεν εξαρτάται από εκείνη πλέον η πρωτιά αφού η Άντβερπ έχει το απόλυτο αβαντάζ και μόνο με ήττα στην τελευταία αγωνιστική θα βρεθεί δεύτερη. 

«Ήξερα ότι το Γιουρόπα Λιγκ δεν μπορεί να εμπνεύσει και να προσφέρει κίνητρο σε ορισμένους παίκτες. Χωρίς τους Χόιμπιεργκ και Σον δεν νομίζω ότι θα παίρναμε το αποτέλεσμα γι' αυτό τελικά φαίνεται πως ορισμένες μονάδες πρέπει πάντοτε να βρίσκονται στην 11άδα για να προσφέρουν ισορροπία.

Είδα το ζέσταμα και πριν βγουν οι παίκτες μου στο γήπεδο τους είπα ότι διέκρινα διαφορά στην ένταση και την αποφασιστικότητα σε σχέση με την Λίντσερ» είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο που μέσω social media ανακοίνωσε πρωινή προπόνηση για σήμερα (4/12) παρά το ταξίδι της επιστροφής στο Λονδίνο.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης