Γουίλιαμς – Τζόουνς: Από τα 13 τους μαζί, τώρα έκαναν τη διαφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ! (pic)

Έχοντας γίνει οι πρώτοι teenagers που από δική τους συνεργασία η Λίβερπουλ βρίσκει δίχτυα στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχοντας κάνει τη διαφορά στο ματς με τον Άγιαξ, οι ευτυχισμένοι Νίκο Γουίλιαμς και Κέρτις Τζόουνς σίγουρα θα θυμήθηκαν τις εποχές που έπαιζαν ως παιδιά στις υποδομές των «κόκκινων» κι έκαναν όνειρα...  



Γουίλιαμς – Τζόουνς: Από τα 13 τους μαζί, τώρα έκαναν τη διαφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ! (pic)

Ο Κέρτις Τζόουνς εκμεταλλεύτηκε μια τελείως λανθασμένη εκτίμηση του Ονάνα για να γίνει αποδέκτης της μπάλας στο δεύτερο δοκάρι από γέμισμα του Νίκο Γουίλιαμς και να σκοράρει για τη Λίβερπουλ διαμορφώνοντας το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αίαντα το βράδυ της Τρίτης στο «Άνφιλντ».

Ο σκόρερ των «κόκκινων» έγινε σε ηλικία 19 ετών και 306 ημερών ο τρίτος νεαρότερος σκόρερ του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τους Νταβίντ Ενγκόγκ (19 ετών και 252 ημερών) και Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ (19 ετών και 10 ημερών).

Παράλληλα, μαζί με τον Νίκο Γουίλιαμς είναι οι πρώτοι teenagers που έπειτα από δική τους συνεργασία η ομάδα τους σκοράρει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Που να το φαντάζονταν πριν από μερικά χρόνια, στα 13 τους, ότι θα κατάφερναν μαζί να στείλουν τη Λίβερπουλ στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και ως πρωτοπόρο από τον όμιλό της...

Κώστας Ζάλιαρης