Η αγκαλιά του Κλοπ στον Κέλεχερ και η αποθέωση του μικρού (vid)

Ο Κιόμιν Κέλεχερ έκανε ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ, υπερασπίστηκε την εστία της Λίβερπουλ στο κρίσιμο εντός έδρας ματς με τον Άγιαξ, έβγαλε σίγουρο γκολ στο 88' σε κεφαλιά του Χούντελαρ, κράτησε το «μηδέν», η ομάδα του προκρίθηκε ως πρωτοπόρος του ομίλου και ο νεαρός πορτιέρε φυσικά κέρδισε τα εύσημα απ' όλους στη λήξη του ματς. 



Η αγκαλιά του Κλοπ στον Κέλεχερ και η αποθέωση του μικρού (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ έτρεξε αμέσως να τον αγκαλιάσει με το σφύριγμα της λήξης και μάλιστα λίγο αργότερα δήλωσε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου πως: «το σκεφτόμουν λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι αν θα ήταν σωστό ή όχι, αλλά λέω... δεν βαριέσαι! Έτσι έτρεξα προς εκείνον αν και θα ήθελα να το έχω κάνει και για τον Ρόμπερτσον που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι». 

Ο Κέλεχερ μέχρι και το βράδυ της Τρίτης δεν είχε ούτε μια παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ ή έστω το πρωτάθλημα της Πρέμιερ κι όμως όταν κλήθηκε να προσφέρει από τον προπονητή του, έδειξε πως ήταν έτοιμος και αρκετά ώριμος για ν' αντιμετωπίσει τις συνθήκες της αναμέτρησης. 

«Ναι μεν ο Άντριαν μας έχει βοηθήσει τρομερά, είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, είναι ικανός να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, χρειαζόμασταν έναν γκολκίπερ με... φυσικά ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Κιάομιν που έδειξε πόσο καλός είναι στο να σταματάει τις προσπάθειες των αντιπάλων του. Τον χρειαζόμασταν λόγω και του πρέσινγκ που ξέραμε ότι θα ασκήσει ο Άγιαξ» ανέφερε σχετικά ο Κλοπ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης