Νίκη 6άδας στο «Έμιρεϊτς» η Γουλβς! (vids)

Σπουδαία νίκη για τη Γουλβς στο «Έμιρεϊτς» με την ομάδα του Νούνο Σάντο να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα και να βρίσκεται στην 6η θέση της Πρέμιερ Λιγκ μετά και το 2-1 επί της Άρσεναλ στην 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Πρώτη νίκη έπειτα από 41 χρόνια στην έδρα των «κανονιέρηδων» για τους «λύκους»! Όλα τα γκολ στο πρώτο μέρος, τρόμαξαν άπαντες στο χτύπημα των Νταβίντ Λουίζ και Ραούλ Χιμένες με το κεφάλι, άντεξε η ομάδα του Νούνο Σάντο στο δεύτερο μέρος, στο... πουθενά ο Ομπαμεγιάνγκ. 



Νίκη 6άδας στο «Έμιρεϊτς» η Γουλβς! (vids)

Μετά την αρχική παγωμάρα στο 5ο λεπτό από την σφοδρή σύγκρουση του Νταβίντ Λουίζ με τον Ραούλ Χιμένες με τους δυο τους να χτυπούν στο κεφάλι σε διεκδίκηση της μπάλας και την αποχώρηση του Μεξικανού με φορείο και οξυγόνο ώστε να πάει στο νοσοκομείο, «άναψαν τα αίματα». Το ματς είχε ρυθμό και η Γουλβς κατάφερε να προηγηθεί με τον Πέδρο Νέτο που πήρε το «ριμπάουντ» από το δοκάρι σε κεφαλιά του Ντέντονκερ για να σκοράρει και να κάνει το 1-0 στο 27'.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Γκάμπριελ Μαγκαλιάες από γέμισμα που έγινε από δεξιά, πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους για να νικήσει και τον γκολκίπερ των «λύκων» για το 1-1. Με τη φάση και του δεύτερου γκολ των φιλοξενούμενων να ξεκινάει από προσπάθεια του Αντάμα Τραορέ, ο Νέτο έκανε το σουτ που απομάκρυνε ο Λένο, ο Ποντένσε τσίμπησε πάνω από τον Γκάμπριελ και σούταρε στην εστία γοα το 2-1!

Ο Νταβίντ Λουίζ που είχε χτυπήσει στη φάση με τον Χιμένες αντικαταστάθηκε τελικά κι εκείνος στην ανάπαυλα αφού καλό ήταν να μη συνεχίσει άλλο στο ματς. Το παιχνίδι διατηρήθηκε πολύ ανοιχτό με τους «κανονιέρηδες» κυρίως να ψάχνουν ξανά την ισοφάριση, ωστόσο, σε αυτή την προσπάθεια ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήταν παντελώς απών. Μάλιστα, στο πρώτο μέρος είχε 6 επαφές με τη μπάλα, η μια στην σέντρα στο ξεκίνημα και μόλις τρες στην περιοχή... Όσο περνούσε η ώρα, η Γουλβς πλέον στηριζόταν μονάχα στην ταχύτητα αν ήθελε να βγει στην επίθεση, αν και ο Πέδρο Νέτο έμεινε μόνος του μετά την αντικατάσταση του Ποντένσε που είχε και μια πολύ καλή στιγμή από αριστερά αλλά το σουτ του κόπηκε από αμυντικό στην περιοχή.

Οι γηπεδούχοι ρίσκαραν, πίεσαν και με τους Νέλσον και Λακαζέτ που πέρασαν στο ματς με τον Αρτέτα να ρισκάρει,

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης