Καβάνι εσύ σούπερ... sub! (pics & vids)

Ο Έντινσον Καβάνι μπορεί να μετράει ελάχιστες συμμετοχές και λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο μέχρι στιγμής με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, χάρη σ' εκείνον ήρθε η τεράστια ανατροπή απέναντι στην Σαουθάμπτον και ο Matador απέδειξε πως εκτός από σούπερ σταρ είναι και... super sub!  



Καβάνι εσύ σούπερ... sub! (pics & vids)

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποφάσισε να τον ρίξει στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο St. Mary's το μεσημέρι της Κυριακής, με το σύνολο του Ραλφ Χάσενχουτλ να έχει πιστέψει με το υπέρ του 2-0 πως θα μπορούσε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη της ημέρας και να πάρει ένα τεράστιο αποτέλεσμα!

Όχι, όμως, προτού «μιλήσει» ο Matador! Ο Έντινσον Καβάνι έκανε την ασίστ στον Μπρούνο Φερνάντες για το γκολ της ισοφάρισης και ήταν εκείνος που με δύο τέρματα, ολοκλήρωσε την μεγαλειώδη ανατροπή μέχρι και το 92' για να ξεσπάσει και μαζί του η Γιουνάιτεντ να πανηγυρίσει τόσο έξαλλα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Προσθέτοντας και το γκολ που έχει πετύχει απέναντι στην Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» πριν από λίγο καιρό από ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες, έχει πλέον τρία γκολ, τα οποία είναι περισσότερα απ' όσα έχουν πετύχει στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ οι Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Σέρχιο Αγουέρο και Ρομπέρτο Φιρμίνο!

Το σπουδαίο για τον Καβάνι είναι ότι έχει μετρήσει μονάχα 129 λεπτά στην Πρέμιερ Λιγκ από τη στιγμή που πήρε ελεύθερη μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Προσθέτοντας και τις εμφανίσεις που έχει καταγράψε στις υπόλοιπες διοργανώσεις για φέτος, ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει συμπληρώσει 256 λεπτά και καταφέρνει να συνεισφέρει σε γκολ ανά 64 λεπτά συμμετοχής (3 δικά του και 1 ασίστ)!

Παράλληλα, έγινε ακόμα ένας μετά τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι από το 2012 και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από το 2017 που με κεφαλιά στις καθυστερήσεις καταφέρνει να ολοκληρώσει μεγάλο come-back για τη Γιουνάιτεντ, με τους άλλοτε «κόκκινους διαβόλους» να έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο στο παρελθόν!

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης