Ο εκνευρισμός του Κλοπ με το BT Sport και ο έντονος διάλογος με τον ρεπόρτερ (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ με τον εκνευρισμό του να μην έχει καταλαγιάσει από το 1-1 με την Μπράιτον, είχε έντονο διάλογο με δημοσιογράφο του BT Sport έχοντας θεωρήσει πως εκείνος προσπαθούσε να τον κάνει να πει κάτι βαρύγδουπο για το VAR, ενώ, η κόντρα τους οξύνθηκε με αφορμή και το τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις των ομάδων...



Ο εκνευρισμός του Κλοπ με το BT Sport και ο έντονος διάλογος με τον ρεπόρτερ (vid)

Ο Κλοπ τα έβαλε με τον Ντες Κέλι του BT Sport - που από την πλευρά του διαχειρίστηκε άψογα τα όσα του καταλόγιζε ο Γερμανός - λίγα λεπτά μετά την ισοπαλία με το τελικό 1-1 για τη Λίβερπουλ απέναντι στην Μπράιτον. 

Ο κόουτς των «κόκκινων» θεώρησε πως ο ρεπόρτερ του συνδρομητικού καναλιού προσπαθούσε να βγάλει βαρύγδουπη δήλωση για το VAR με αποτέλεσμα να μην θέλει να του πει αυτά που υποτίθεται προσπαθούσε ν' ακούσει ο δημοσιογράφος. 

Όταν ο Κέλι του ανέφερε πως με τις συνεχείς «επιθέσεις» προς τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά δίκτυα δεν βγαίνει τίποτα αν τα παράπονα που εκφράζει συνεχώς δεν φτάσουν στ' αυτιά των υπευθύνων της Πρέμιερ Λιγκ, ακολούθησε έντονος διάλογος των δύο ανδρών. 

Δείτε τη συνέντευξη: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης