Η Αταλάντα τιμώρησε την κακή Λίβερπουλ (vids)

Με δυο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο η Αταλάντα κατάφερε να φύγει από το «Άνφιλντ» με το υπέρ της 2-0 απέναντι στην Λίβερπουλ παίρνοντας και μια εκδίκηση για την βαριά ήττα που είχε υποστεί στο Μπέργκαμο. Πολύ κακή η ομάδα του Κλοπ, αγνώριστη σε σχέση με το ματς κόντρα στη Λέστερ την Κυριακή, μείωσαν την απόσταση από την κορυφή του ομίλου οι Ιταλοί αλλά και ο Άγιαξ.  



Η Αταλάντα τιμώρησε την κακή Λίβερπουλ (vids)

Η Λίβερπουλ ξεκινώντας με τους Νίκο Γουίλιαμς, Ρις Γουίλιαμς, Μάτιπ και Τσιμίκα στην άμυνα, αλλά και με τον Οριγί στην επίθεση, ήταν τρομερά νωθρή και αδύναμη απέναντι στην Αταλάντα. Το πρώτο ημίχρονο γενικότερα ήταν κακό αν και η ιταλική ομάδα έδινε την αίσθηση πως ήταν μια ταχύτητα πιο πάνω από τους παίκτες του Κλοπ, οι οποίοι έκαναν την πρώτη τους τελική προσπάθεια στο 44' με ένα σουτ του Σαλάχ στην κίνηση που έφυγε πολύ ψηλά.

Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος και ο Κλοπ κατάλαβε ότι έπρεπε να καλέσει... ενισχύσεις από τον πάγκο. Προτού προλάβει να το κάνει, ο Ίλισιτς κινήθηκε στην πλάτη του Τσιμίκα στο 60ο λεπτό και από το γέμισμα που έγινε προς την περιοχή ο φορ της Αταλάντα έκανε το 1-0. Ο Γερμανός τεχνικός πέταξε τον Ρόμπερτσον και τον Ζότα στο ματς, αλλά και πάλι εμφανίστηκε «πληγή» από αριστερά. Ο Σκωτσέζος έχασε την κεφαλιά από τον Χάτενπουρ που έστρωσε στον Γκόσενς για το εύκολο πλασέ και το 2-0 στο 64'! Ο Κλοπ ζητούσε από τους παίκτες του να αρχίσουν επιτέλους να παίζουν ποδόσφαιρο, η Λίβερπουλ αύξησε κάπως την πίεση στο μισό γήπεδο των Ιταλών για ελάχιστα λεπτά, όμως δεν κατάφερε απολύτως τίποτα και εν τέλει ηττήθηκε από τον σύλλογο του Μπέργκαμο...

Στο άλλο ματς του γκρουπ ο Άγιαξ ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Μίντιλαντ με το τελικό 3-1 και ο Αίαντας έφτασε στους 7 βαθμούς, όντας πλέον κι εκείνος μαζί με την Αταλάντα στο -2 από την πρώτη Λίβερπουλ.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης