Εκπληκτικός Ρόμπερτσον, έχει τις περισσότερες ασίστ από κάθε αμυντικό στην Ευρώπη!

Αποκτήθηκε έναντι μόλις 8 εκατομμυρίων λιρών πίσω στο 2017 και είναι ένας αριστερός φουλ μπακ που θαυμάζει όλη η Ευρώπη! Ο Άντι Ρόμπερτσον έφτιαξε ακόμα ένα γκολ στο 3-0 της Λίβερπουλ επί της Λέστερ και είναι ο κορυφαίος αμυντικός στο κομμάτι του «σερβιρίσματος» στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα από τη μέρα που έκανε το ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα!  



Εκπληκτικός Ρόμπερτσον, έχει τις περισσότερες ασίστ από κάθε αμυντικό στην Ευρώπη!

Ο νυν αρχηγός της εθνικής ομάδας της Σκωτίας έχοντας φυσικά συμβάλει στην παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Euro του καλοκαιριού, έχει καταφέρει να φτάσει... στον Θεό τις ποδοσφαιρικές του μετοχές με όσα έχει πετύχει στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ τα τελευταία χρόνια.

Το 2017 κόστισε μόλις 8 εκατομμύρια λίρες και τώρα η αξία του έχει... εκτοξευθεί, με δεδομένο πως πλέον είναι κάτοχος Champions League, πρωταθλητής Αγγλίας και Παγκόσμιος Κυπελλούχος κόσμου σε επίπεδο συλλόγων.

Μετά και την ασίστ που έκανε στον Ζότα στο 3-0 της Λίβερπουλ επί της Λέστερ το βράδυ της Κυριακής στο «Άνφιλντ», ο Ρόμπερτσον έχει πλέον φτιάξει 31 γκολ από τη μέρα που φόρεσε την κόκκινη φανέλα στο πρωτάθλημα και έχει τα περισσότερα «σερβιρίσματα» σε αυτό το χρονικό διάστημα από κάθε άλλον αμυντικό στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Κώστας Ζάλιαρης