Οι πρώτες επαφές

Στην αποκάλυψη ότι έχει ήδη προβεί σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, Άντριου Φίτον, σχετικά με το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του τη θερινή μεταγραφική περίοδο, προχώρησε ο τεχνικός της Σουίντον, Ντάνι Γουίλσον.



Οι πρώτες επαφές

Τα ποσό που θα τεθεί προς διάθεση για την πραγματοποίηση μεταγραφών, θα εξαρτηθεί και από την κατηγορία στην οποία θα συμμετέχει η ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού το Σάββατο αντιμετωπίζει τη Μίλγουολ στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου της Λιγκ1. Το πλάνο για τη σεζόν 2010-2011 είναι στα σκαριά, αλλά ακόμα τίποτα δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει πριν από την τελική κατάταξη της Σουίντον.

«Έχουμε κάνει μεγάλη συζήτηση επί του θέματος, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να είμαστε προετοιμασμένοι. Γνωρίζουμε τι θα χρειαστούμε αν παραμείνουμε στη Λιγκ1, αλλά και σε περίπτωση που κερδίσουμε την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Όπως και να ‘χει, οι κινήσεις που θα κάνουμε θα είναι για την πρόοδο του συλλόγου και υπολογίζουμε περίπου στις 6 μεταγραφές» ήταν τα λόγια του Γουίλσον που επιθυμεί να πανηγυρίσει τη συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία την νέα σεζόν.