Η Σίτι μέτρησε τα πεπραγμένα του Πεπ και δεν θα τον άφηνε να φύγει!

Με το συμβόλαιο του Καταλανού να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και τις φήμες να κάνουν κατά διαστήματα την εμφάνισή τους, η Σίτι έπρεπε να ηρεμήσει από το θέμα του Γκουαρδιόλα και έχοντας σκεφτεί όσα πέτυχε ο Καταλανός με τον σύλλογο, πήρε την εύκολη απόφαση για το συμβόλαιο μέχρι το 2023.  



Η Σίτι μέτρησε τα πεπραγμένα του Πεπ και δεν θα τον άφηνε να φύγει!

Ο Γκουαρδιόλα διανύει την 5η αγωνιστική περίοδο της καριέρας του στον πάγκο των «πολιτών», από το 2016 όταν και ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής της ομάδας.

Μετά την πρώτη κακή σεζόν του στο Μάντσεστερ, όταν ακόμα μάθαινε πράγματα για το αγγλικό ποδόσφαιρο και τον τεράστιο ανταγωνισμό της Πρέμιερ Λιγκ, έδωσε τρομερές απαντήσεις σαρώνοντας ό,τι τρόπαιο διεκδίκησε η ομάδα του από την ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018 για μια διετία.

Από 245 παιχνίδια κατά τα οποία έχει καθοδηγήσει τους «πολίτες» από την άκρη του πάγκου, έχει σημειώσει 181 νίκες, πράγμα που ανεβάζει το ποσοστό επιτυχημένων αποτελεσμάτων στο 73,87%!

Παράλληλα, έχει κατακτήσει 8 τρόπαια με το κλαμπ, μια επίδοση που αν διαιρεθεί βγαίνει ένας τίτλο ανά 31 ματς!

Μπορεί η ευρωπαϊκή υπέρβαση να μην έχει έρθει ακόμα και οι πορείες του συλλόγου του Μάντσεστερ να φτάνουν μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, ο στόχος του ευρωπαϊκού τροπαίου είναι... μόνιμος με τον Πεπ στην τεχνική ηγεσία.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης