Αυτή είναι η... μαγική χρονοκάψουλα της Λίβερπουλ! (pic)

Η Λίβερπουλ αποφάσισε να κάνει κάτι τρομερά πρωτοποριακό τοποθετώντας ιστορικής σημασίας πράγματα σε... χρονοκάψουλα, η οποία θα ανοίξει το 2070 για να μεταφερθεί και στις επόμενες γενιές η ιστορία που έγραψε εν έτει 2020 η ομάδα του λιμανιού!  



Αυτή είναι η... μαγική χρονοκάψουλα της Λίβερπουλ! (pic)

Οι «κόκκινοι» κατάφεραν με τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο να ξαναγίνουν η ομάδα στην οποία θα ήθελαν όλοι να παίξουν αυτή την περίοδο! Κατέκτησαν ευρωπαϊκό τρόπαιο για πρώτη φορά έπειτα από 14 χρόνια παίζοντας σε back-to-back τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ, κατάφεραν να πάρουν και το πρώτο τους πρωτάθλημα Αγγλίας έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια!

Με τη μετακόμιση στο Kirkby και αφήνοντας το Μέλγουντ έπειτα από 70 χρόνια παρουσίας εκεί, η Λίβερπουλ αποφάσισε να βάλει ορισμένα πράγματα σε... χρονοκάψουλα, η οποία ήδη σφραγίστηκε και θα ανοίξει ξανά σε 50 χρόνια!

Εκεί μέσα βρίσκεται ένα σημείωμα από την ιδιοκτήτρια εταιρεία Fenway Sports Group, μια φανέλα της ομάδας από τη σεζόν 2020-2021, μια φανέλα του 2019 με τις υπογραφές όλων των παικτών, ένα αφιέρωμα στο Χίλσμπορο, μηνύματα από τους Κλοπ και Χέντερσον, παπούτσια με υπογραφή από τον Φαν Ντάικ, τα γάντια του Άλισον, ένα matchday program από παιχνίδι με την Τσέλσι και ένα ζευγάρι γυαλιά του Kloppo!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης