Ζίγιεχ: Γι' αυτό τον αποκαλούν... magician (pics & vids)

Ο Χακίμ Ζίγιεχ είχε δυο ασίστ και συμμετοχή σε ακόμα ένα γκολ για την Τσέλσι απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έχει πόδι... αλφάδι και αποδεικνύει γιατί στο Άμστερνταμ τον αποκαλούσαν «magician».  



Ζίγιεχ: Γι' αυτό τον αποκαλούν... magician (pics & vids)

Η φετινή Τσέλσι έχει κάνει εντυπωσιακές μεταγραφές, οι οποίες, όλες έως τώρα, της έχουν προσφέρει πράγματα.

Και ο Μεντί στο τέρμα και ο Τιάγκο Σίλβα στην άμυνα και ο Τσίλγουελ σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά και ο Χάβερτς και ο Βέρνερ και ο Ζίγιεχ.

Οι δυο τελευταίοι ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην αναμέτρηση των «μπλε» απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το απόγευμα του Σαββάτου, με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ να φτάνει στο τελικό 4-1 με ανατροπή από το πρώτο μέρος και τον Μαροκινό εξτρέμ να «σερβίρει» για τους Τσίλγουελ και Βέρνερ και να έχει ρόλο και στο πρώτο γκολ από τον Άμπραχαμ.

Με τον Ζίγιεχ στο αρχικό σχήμα, η Τσέλσι έχει πετύχει συνολικά 14 τέρματα σε 4 αναμετρήσεις, ο Μαροκινός δημιούργησε 6 ευκαιρίες για γκολ απέναντι στις «λεπίδες», τις περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ σε ένα ματς τη φετινή σεζόν, σχολίασε πως... του αρκεί μια ματιά για να βρει έναν συμπαίκτη του εκεί που θέλει τη στιγμή που το θέλει και αποδεικνύει πως ορθά τον αποκαλούσαν «μάγο» στο Άμστερνταμ...

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης