Ο «μάγος» Ζίγιεχ και ο... τραγικός Λούκμαν (vids)

Δυο μεγάλοι πρωταγωνιστές, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, για Τσέλσι και Φούλαμ στις αναμετρήσεις με τις Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ. Δυο ασίστ ο ... magician, Ζίγιεχ, αποτυχημένο πέναλτι αλά Πανένκα ο Λούκμαν στο 98'!  



Ο «μάγος» Ζίγιεχ και ο... τραγικός Λούκμαν (vids)

Η Τσέλσι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, κατάφερε να φτάσει στο τελικό 4-1 με τα γκολ των Άμπραχαμ, Βέρνερ, Τσίλγουελ και Τιάγκο Σίλβα.

Στα δυο από τα τέσσερα γκολ, ο Ζίγιεχ έχει κάνει τις ασίστ, προς τον Άγγλο φουλ μπακ και τον Βραζιλιάνο στόπερ, με τον Μαροκινό εξτρέμ να συμμετέχει και στη στιγμή της ισοφάρισης από τον Άμπραχαμ.

Στην προσπάθειά του να εξηγήσει την ικανότητά του να στέλνει τη μπάλα ακριβώς εκεί που πρέπει. «Ορισμένες φορές... αρκεί μονάχα μια ματιά για να βγει η σωστή ασίστ» είπε ο ποδοσφαιριστής τον οποίο στο Άμστερνταμ αποκαλούσαν «μάγο» και το επιβεβαιώνει και στο Λονδίνο.

Στο παιχνίδι της Γουέστ Χαμ απέναντι στην Φούλαμ, ο Σούτσεκ με γκολ στο 91' χάρισε τη νίκη στα «σφυριά», ωστόσο, οι «cottagers» είδαν τον Αντεμόλα Λούκμαν να έχει την τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 90' + 8' στο δραματικό φινάλε της αναμέτρησης.

Με την ομάδα του στην 17η θέση της βαθμολογίας και σε τόσο κρίσιμο χρονικά σημείο, ο Άγγλος επιθετικός εκτέλεσε αλά Πανένκα και απέτυχε παταγωδώς...

Δείτε τα βίντεο από τις αναμετρήσεις:

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης