Πιάστηκε κοιμώμενη κι έχασε (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ντροπιάστηκε από την άμυνά της στο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε απαράδεκτα γκολ από την Μπασακσεχίρ και ηττήθηκε 2-1 στην Τουρκία, στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα της ομάδας του Σόλσκιερ στους φετινούς ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ντεμπούτο στην διοργάνωση έκανε ο Ντιν Χέντερσον που βρέθηκε στην εστία των «κόκκινων διαβόλων», παρθενική νίκη των Τούρκων στο τουρνουά! 



Πιάστηκε κοιμώμενη κι έχασε (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοιμήθηκε ολοκληρωτικά στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μπασακσεχίρ. Η άμυνά της ήταν παντελώς απούσα από τον αγωνιστικό χώρο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν τρομερά εκτεθειμένοι όταν στο 12ο λεπτό ο Ντεμπά Μπα είχε... στρέμματα μπροστά του με τα μετόπισθεν της Γιουνάιτεντ να είναι ανύπαρκτα και ο στράικερ των Τούρκων άνοιξε το σκορ. Στο 41', από λάθος του Μάτα που... πούλησε την κατοχή της μπάλας, ο Τούρουτς έτρεξε στην επίθεση, μοίρασε στον Μπα, αυτός άφησε την μπάλα να περάσει για τον Βίσκα και αυτός διπλασίασε τα τέρματα της Μπασακσεχίρ!

Ευτυχώς για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αντέδρασε πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο, ο Λουκ Σο έκανε τη σέντρα, ο Μαρσιάλ στο 43' πήρε την κεφαλιά για να μειώσει στο σκορ σε 2-1 και το δεύτερο ημίχρονο ήταν πλέον μια μεγάλη προσπάθεια της Γιουνάιτεντ για να φτάσει να πάρει κάτι από το παιχνίδι που είχε στραβώσει πάρα πολύ από την αρχή... Οι Πογκμπά και Καβάνι πέρασαν στο ματς με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού για να βοηθήσουν περισσότερο επιθετικά, ο Φαν ντε Μπεεκ αποχώρησε μη καταφέρνοντας να εκμεταλλευτεί την φανέλα του βασικού που πήρε από τον προπονητή του, όμως το κλαμπ του Μάντσεστερ έφυγε από την Τουρκία με την πρώτη του ήττα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Απίθανη χαμένη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για τη Γιουνάιτεντ με τον Επουρεάνου να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή! 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης