Προς το παρόν... προχωράει κανονικά το Euro!

Η UEFA θέλησε να διαψεύσει το σενάριο που την ήθελε να μετακινεί το Euro του καλοκαιριού στη Ρωσία λόγω κορονοϊού και ανέφερε πως ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά με τη διεξαγωγή της διοργάνωσης σε 12 μεγάλες πόλεις της Ευρώπης! 



Προς το παρόν... προχωράει κανονικά το Euro!

Η πανδημία μπορεί να έχει επιστρέψει και να προκαλεί τεράστιες αλλαγές και προβλήματα στην ανθρωπότητα σε αυτό το δεύτερο κύμα, όμως, η UEFA προετοιμάζεται ώστε το καλοκαίρι του 2021 το ποδόσφαιρο να νικήσει και να μην υποκύψει μπροστά στον κορονοϊό. 

Έπειτα από το δημοσίευμα της Parisien που είχε κάνει λόγο για την απόλυτη ανατροπή και τη διεξαγωγή του τουρνουά σε μια χώρα, την Ρωσία, ώστε να μπουν σε «φούσκα» οι συμμετέχουσες ομάδες, η Ομοσπονδία ξεκαθάρισε ότι: 

«Η UEFA σκοπεύει να διεξαχθεί το Euro στο format που είχε σχεδιαστεί εξ αρχής σε όλα τα μέρη και υπάρχει στενή και συνεχής επικοινωνία με όλες τις πόλεις για τις προετοιμασίες ενόψει καλοκαιριού». 

Ασφαλώς αυτό προκάλεσε τεράστια χαρά στους Άγγλους που δεν θέλουν να χάσουν τα παιχνίδια στο «Γουέμπλεϊ», όπου θα φιλοξενηθούν οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός του Euro 2020 το... καλοκαίρι του 2021. 

Κώστας Ζάλιαρης