Ποτσετίνο: «Θέλω το καλύτερο για την Τότεναμ και τον Ζοσέ, δεν μετάνιωσα για τον Κέιν»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εμφανίστηκε στο Monday Night Football του SkySports, δήλωσε πανέτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στους πάγκους, έδειξε πόσο αγαπάει την Τότεναμ εκφράζοντας και την ευχή του για θετική πορεία με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ, αναφέρθηκε και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2019...  



Ποτσετίνο: «Θέλω το καλύτερο για την Τότεναμ και τον Ζοσέ, δεν μετάνιωσα για τον Κέιν»

Ο Αργεντινός πρώην προπονητής των «σπιρουνιών» που έγραψε τρομερή ιστορία με το λονδρέζικο κλαμπ δίχως βοήθειες στο οικονομικό επίπεδο και με το νέο γήπεδο να καθυστερεί τρομερά, μπορεί ν' απομακρύνθηκε άδοξα, όμως, ξέρει ότι έχει αφήσει το στίγμα του στην ομάδα.

«Αγαπάω την Τότεναμ. Προφανώς και στεναχωρήθηκα που έφυγα από την ομάδα, όμως μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την ανάγκη για μια αλλαγή που χρειαζόταν η ομάδα. Εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα για τον Ζοσέ» είπε ο Ποτσετίνο, ο οποίος υτπερασπίστηκε και την απόφασή του να ξεκινήσει τον Κέιν αντί του Λούκας Μόουρα στον τελικό της Μαδρίτης το 2019 απέναντι στη Λίβερπουλ, παρά τον τραυματισμό που είχε αντιμετωπίσει ο ¶γγλος.

«Πάλι το ίδιο θα έκανα... Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι έπρεπε να παίξει εκείνη τη στιγμή» σχολίασε. 

Κώστας Ζάλιαρης