Νίκη – βάλσαμο με Μπέιλ! (vid)

Μετά την κάκιστη εικόνα και το κακό αποτέλεσμα με την Άντβερπ, η Τότεναμ πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές απέναντι στην Μπράιτον, όμως, ο Γκάρεθ Μπέιλ έδωσε τη λύση! Με το πρώτο του γκολ στη δεύτερη θητεία του στα «σπιρούνια», η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε την πολύ ζόρικη νίκη με το τελικό 2-1 επί των «γλάρων»!  



Νίκη – βάλσαμο με Μπέιλ! (vid)

Οι Λονδρέζοι χρειάστηκαν να προσπαθήσουν πάρα πολύ για να κάμψουν την αντίσταση της Μπράιτον, με την κατοχή της μπάλας να έχει φτάσει κάποια στιγμή μέχρι και στο 70%-30% για την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ στο δεύτερο μέρος!

Η Τότεναμ είχε προηγηθεί από το 13ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χάρι Κέιν και χαλάρωσε τόσο που η Μπράιτον πήρε... δικαιώματα και διεκδίκησε το παιχνίδι! Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι στο Λονδίνο έπιασαν τέτοια απόδοση που δικαίως ισοφάρισαν με τον εκπληκτικό φέτος, Τάρικ Λάμπτεϊ με χαμηλό διαγώνιο σουτ στο 56ο λεπτό και έγινε το 1-1 παρά τις «φωνές» για φάουλ νωρίτερα στη φάση και το τσεκάρισμα του βίντεο από τον ρέφερι.

Τα «σπιρούνια» άργησαν αλλά ανέβασαν ξανά την απόδοσή τους, είχαν δοκάρι με τον Λαμέλα στο 68ο λεπτό με τον Φέλτμαν κατά λάθος ν' αναγκάζει τον τερματοφύλακά του να κάνει εξαιρετική επέμβαση για να γλιτώσει το αυτογκόλ, ενώ, ο Κέιν είχε... τρελό δοκάρι στο 71' από απόσταση βολής λόγω κακού κοντρόλ!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είχε περάσει στο ματς στο 70' και κατάφερε σε περίπου 200 δευτερόλεπτα να σκοράρει, από τη σέντρα του Ρεγκιλόν με το δεξί και κεφαλιά του Ουαλού για το 2-1 και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τότεναμ έπειτα από 7 χρόνια και 166 ημέρες. Η Τότεναμ πάλι ρίσκαρε με τον τρόπο που απλά «κάθισε» στο προβάδισμά της, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης