Ήρεμα κι ωραία η Τσέλσι...

Με τον Ζίγιεχ να έχει γκολ και ασίστ στην πρώτη του παρουσία στην 11άδα της Τσέλσι σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ, οι «μπλε» πέρασαν πολύ εύκολα από το Turf Moor φτάνοντας στο τελικό 3-0 επί της Μπέρνλι. Τραυματισμός στο ζέσταμα για τον Πούλισικ...  



Ήρεμα κι ωραία η Τσέλσι...

Μετά το γκολ που είχε πετύχει μεσοβδόμαδα απέναντι στην Κράσνονταρ στη Ρωσία για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χακίμ Ζίγιεχ βρήκε δίχτυα και στην πρώτη του παρουσία στην 11άδα των «μπλε» σε ματς πρωταθλήματος. Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μπέρνλι στο Turf Moor κύλησε με την ομάδα του Λάμπαρντ να μην δυσκολεύεται και να διατηρεί απολύτως υπό έλεγχο την κατάσταση φτάνοντας στο γκολ στο 27ο λεπτό.

Ο Μαροκινός εξτρέμ τροφοδοτήθηκε από τον Τάμι Άμπραχαμ και με σουτ το οποίο βρήκε τον Πόουπ στην ανάποδη κίνηση, έκανε το 1-0 ανοίγοντας λογαριασμό και στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «clarets» έγιναν αρκετά πιο απειλητικοί στο δεύτερο ημίχρονο και δεν περιορίστηκαν μονάχα σε υπομονή στην άμυνά τους. Προσπάθησαν να φτιάξουν παιχνίδι, να προκαλέσουν ανησυχία στους φιλοξενούμενους και τον Μεντί στην εστία του, ωστόσο, από στημένη μπάλα η Τσέλσι θα έβρισκε και δεύτερο γκολ για να ηρεμήσει πολύ περισσότερο.

Στο 63ο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ ο Ζούμα βρέθηκε ολομόναχος στην «καρδιά» της περιοχής και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-0 για το σύνολο του Λάμπαρντ και να έρθει και το τελικό 3-0 στο 70' με τον Ζίγιεχ να μοιράζει αριστερά στον Βέρνερ κι εκείνος να κάνει ωραίο τελείωμα για να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα του αγώνα.

Κώστας Ζάλιαρης