Όλες στην κορυφή και... δίχως να δεχθούν γκολ! (vids)

Θριαμβευτική ήταν αυτή η εβδομάδα για τις εκπροσώπους της Πρέμιερ στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς όλες κατάφεραν να συνεχίσουν με νίκες, να βρεθούν στην κορυφή των γκρουπ που συμμετέχουν και καμία δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ από τον αντίπαλο! 



Όλες στην κορυφή και... δίχως να δεχθούν γκολ! (vids)

Οι Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έκαναν... ευτυχισμένο και περήφανο το αγγλικό ποδόσφαιρο τα βράδια της Τρίτης και της Τετάρτης. 

Οι «πολίτες» πέρασαν από την Μασσαλία με το υπέρ τους 3-0, η Λίβερπουλ το ίδιο βράδυ είχε δυσκολευθεί απέναντι στην Μίντιλαντ στο «Άνφιλντ», έχασε και τον Φαμπίνιο, αλλά επικράτησε 2-0, ενώ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαναν... πάρτι την Τετάρτη. 

Οι «μπλε» με τον Κρίστιαν Πούλισικ να κάνει... σόου στην Ρωσία κόντρα στην Κράσνονταρ έφτασαν στο τελικό 4-0, ενώ, οι «κόκκινοι διάβολοι» με τον Μάρκους Ράσφορντ να πετυχαίνει χατ-τρικ για πρώτη φορά στην καριέρα του με την κόκκινη φανέλα, θριάμβευσαν με το ευρύ 5-0 επί της Λειψίας. 

Καμία από τις αγγλικές ομάδες σε αυτό το διήμερο δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ από τον αντίπαλό της, ενώ, κατάφεραν όλες να βρίσκονται στην κορυφή των ομίλων τους μετά και το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης