Χατ-τρικ σε 16', πρώτος μετά τον Σόλσκιερ και... παιδί - μάλαμα!

Ένα από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου παίρνει πίσω όλα αυτά που του αξίζουν και γράφει ιστορία! Ο Μάρκους Ράσφορντ πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε 16 λεπτά στο 5-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λειψίας στο Τσάμπιονς Λιγκ, έδωσε πέναλτι στον Μαρσιάλ για να σκοράρει κι εκείνος, συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο υπογραφές για το φαγητό των παιδιών και είναι το πρόσωπο της ημέρας! 



Χατ-τρικ σε 16', πρώτος μετά τον Σόλσκιερ και... παιδί - μάλαμα!

Ο Μάρκους Ράσφορντ έμεινε στον πάγκο για να παίξει ο Μέισον Γκρίνγουντ στην αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» απέναντι στους «ταύρους» του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, όμως, όταν μπήκε στο ματς, τότε... έδωσε απίστευτη ώθηση στην ομάδα του. 

Μέσα σε 16 λεπτά κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ, το οποίο ήταν το πρώτο της καριέρας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φυσικά το πρώτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Μάλιστα, έγινε ο πρώτος μετά τον ... νυν προπονητή του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που περνάει σε ματς της Γιουνάιτεντ με αλλαγή και καταφέρνει να σκοράρει τρεις φορές! 

Ο Νορβηγός το είχε καταφέρει σε αναμέτρηση με την Νότιγχαμ Φόρεστ την αγωνιστική περίοδο 1998-1999, με το τελικό σκορ εκείνου του παιχνιδιού να είναι το 8-1 για τον σύλλογο του Μάντσεστερ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ενώ είχε ήδη πετύχει τα δυο του γκολ, ο Ράσφορντ έδωσε στον Μαρσιάλ το πέναλτι που κέρδισε ο Γάλλος, προκειμένου να καταφέρει να διώξει κι εκείνος από πάνω του την κατάρα και να σημειώσει γκολ για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Κι όλα αυτά, ενώ ο Ράσφορντ συνεχίζει την μεγάλη του μάχη απέναντι στην Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον και υπέρ των παιδιών, συγκεντρώνοντας 1 εκατομμύριο υπογραφές για να συνεχιστεί κάποιο πρόγραμμα παροχής τροφίμων και γευμάτων στους πιτσιρικάδες των σχολείων. 

Πόσα ακόμα να κάνει;

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης