Ώρα για αποφάσεις στο Κοινοβούλιο για τον κόσμο στα γήπεδα!

Στις 9 του Νοέμβρη θα συζητηθεί στο αγγλικό Κοινοβούλιο το φλέγον ζήτημα για την επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα, με την ελπίδα μέχρι τότε να έχει υπάρξει σταθεροποίηση και... ηρεμία αναφορικά με το δεύτερο κύμα του κορονοίού. 



Ώρα για αποφάσεις στο Κοινοβούλιο για τον κόσμο στα γήπεδα!

Οι σύλλογοι του κορυφαίου πρωταθλήματος έχουν διαμηνύσει πως όσο περνάει ο καιρός και δεν μπαίνει ο κόσμος στο γήπεδο για να δει τα παιχνίδια των ομάδων, τόσο το οικονομικό τοπίο γίνεται όλο και πιο δύσκολο. 

Κι αν τα μεγάλα κλαμπ έχουν... κάνει τα κουμάντα τους, αντιμετωπίζοντας την ανησυχία καθημερινά για το άμεσο μέλλον, οι σύλλογοι στις χαμηλότερες επαγγελματικές κατηγορίες πραγματικά αντιμετωπίζουν ζήτημα ύπαρξης ή αφανισμού λόγω των οικονομικών δυσκολιών! 

Με το δεύτερο κύμα του κορονοϊού να πλήττει την Ευρώπη και τον κόσμο και τα κρούσματα καθημερινά να είναι ασταμάτητα, το αγγλικό Κοινοβούλιο θα συζητήσει στις 9 του Νοέμβρη το ζήτημα για την επαναφορά του κόσμου στις εξέδρες! 

Αξίζει να σημειωθεί πως συγκεντρώθηκαν και 196.000 υπογραφές οπαδών σε εκστρατεία που ξεκίνησε διαδικτυακά και αυτό άσκησε περισσότερη πίεση στους Κυβερνώντες...

Κώστας Ζάλιαρης