Αποκάλυψη – βόμβα: Είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία για Κριστιάνο η Λίβερπουλ!

Ο άλλοτε βοηθός του Ζεράρ Ουγιέ στον πάγκο της Λίβερπουλ, Φιλ Τόμσον, αποκάλυψε ότι οι «κόκκινοι» είχαν πιστέψει ότι θα κατάφερναν να κάνουν δικό τους τον Κριστιάνο Ρονάλντο πίσω στο 2003, προτού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον καταφέρουν να τον αποκτήσουν!  



Αποκάλυψη – βόμβα: Είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία για Κριστιάνο η Λίβερπουλ!

Ο Τόμσον, έκανε την αποκάλυψη – βόμβα για τον CR7, στα χρόνια που ακόμα αποτελούσε ένα από τα πιο hot prospects του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και φυσικά δεν απογοήτευσε κανέναν, όντας εν έτει 2020 ο εκ των κορυφαίων που έχει δει το άθλημα στα χρονικά της ύπαρξής του!

Ο άλλοτε βοηθός του Ουγιέ ανέφερε πως στη Λίβερπουλ είχαν πιστέψει τότε ότι νίκησαν τις Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ για να πάρουν τον Κριστιάνο έναντι 4 εκατομμυρίων, μέχρι να έρθει η Γιουνάιτεντ και ο Σερ Άλεξ και να κλείσουν τον Πορτογάλο έναντι 12,2 εκατομμυρίων λιρών εν μια νυκτί, έπειτα από το φιλικό ματς με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μάλιστα, τόνισε ότι ο Ουγιέ – του οποίου ήταν βοηθός εκείνη την εποχή – είχε... πνιγεί την ώρα που άκουσε στις ειδήσεις ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να πάρουν τον Ρονάλντο από τα «λιοντάρια»!

«Ήταν πρωί Τρίτης, τρώγαμε πρωϊνό στο προπονητικό κέντρο, βγαίνει η κίτρινη κορδέλα στο SkySports με την αναφορά πως η Γιουνάιτεντ παίρνει τον Κριστιάνο και ο Ζεράρ, αφού ... πνιγήκαμε μαζί, σηκώνεται πάνω και φωνάζει "τι διάολο έγινε;"» είπε ο Τόμσον στο theAthletic. 

Κώστας Ζάλιαρης