Ο Κλοπ απάντησε σε 11χρονο παιδί που αντιμετώπιζε προβλήματα άγχους λόγω του σχολείου! (pic)

Το «more than a coach» του Κλοπ στα καλύτερά του! Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ ξαναδείχνει την τρομερή ευαισθησία του στα ανθρώπινα θέματα και απάντησε έναν πιτσιρίκο που αντιμετωπίζει προβλήματα άγχους και στρες λόγω του σχολείου! 



Ο Κλοπ απάντησε σε 11χρονο παιδί που αντιμετώπιζε προβλήματα άγχους λόγω του σχολείου! (pic)

«Να σου πω κάτι ξεκινώντας; Κι εγώ αισθάνομαι άγχος, αλλά μου δίνεται η ευκαιρία κάθε φορά να το μετατρέπω σε κάτι θετικό...». 

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε ο Κλοπ το γράμμα που έστειλε σε έναν 11χρονο, απαντώντας του για όσα του εκμυστηρεύτηκε ο μικρός για το άγχος και την πίεση που νιώθει λόγω του σχολείου. 

Ο Kloppo προσπάθησε να βοηθήσει τον πιτσιρικά και βρήκε χρόνο να του αφιερώσει και να του πει δυο λόγια, γράφοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: 

«Όταν το νιώθουν οι ποδοσφαιριστές μου, τους υπενθυμίζω πόσο σημαντικοί είναι για εμένα και πόσο πιστεύω στις ικανότητές τους. Νομίζω πως το ίδιο θα κάνει και η οικογένειά σου για εσένα. 

Μην ανησυχείς συνεχώς για άσχημα πράγματα που συμβαίνουν. Ως γνωστόν έχω χάσει κι εγώ αρκετούς τελικούς και δεν είναι όμορφο συναίσθημα, όμως έχω οικογένεια και φίλους και προχωράω. Να κοιτάς μπροστά στις όμορφες στιγμές που θα έρθουν. 

Η στήριξή σου σημαίνει πολλά για εμένα και αυτό το γράμμα θέλω να σου δείξει ότι κι εμείς στη Λίβερπουλ σε στηρίζουμε»!

Κώστας Ζάλιαρης