Χάβερτς: Άλλες δυο ασίστ με τη Γερμανία, συνεχίζει απτόητος! (vid)

Χρειάστηκε λίγα ματς για να συνηθίσει την παρουσία του στην Τσέλσι, όμως, ο Κάι Χάβερτς από τη μέρα που φόρεσε τα μπλε κατάφερε πολύ σύντομα να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές επιδόσεις του, να πετύχει χατ-τρικ και να αυξήσει τον αριθμό των γκολ και των ασίστ επίπεδο συλλόγων και εθνικών ομάδων μετά και τα δυο «σερβιρίσματα» στο 3-3 της Γερμανίας με την Τουρκία. 



Χάβερτς: Άλλες δυο ασίστ με τη Γερμανία, συνεχίζει απτόητος! (vid)

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός που κόστισε 80 + 20 εκατομμύρια λίρες στην Τσέλσι, έπειτα από τα πρώτα δυο του παιχνίδι με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ απέναντι σε Μπράιτον και Λίβερπουλ όπου... ψαχνόταν, πήρε φόρα! 

Πέτυχε χατ-τρικ στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ απέναντι στην Μπάρνσλεϊ και φάνηκε να... πάτησε το γκάζι που ήθελε για να έχει πλέον 3 γκολ και 5 ασίστ τόσο με την Τσέλσι όσο και με την εθνική ομάδα της Γερμανίας από τη μέρα που ανακοινώθηκε από το λονδρέζικο κλαμπ. 

Γενικότερα μέσα στο 2020 έχει συμμετοχή σε 31 τέρματα στα 30 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής, όντας ο 4ος κορυφαίος στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την επίδοση αυτή στο τρέχον έτος, πίσω από τους Λεβαντόφσκι, Μέσι και Κριστιάνο.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης