Η φετινή Πρέμιερ ... σε τρελαίνει στα γκολ!

Μπορεί να είμαστε ακόμα στην αρχή, μπορεί το πρωτάθλημα να ξεκίνησε πριν από περίπου έναν μήνα, όμως, η φετινή Πρέμιερ Λιγκ έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο! Και δεν είναι μονάχα η «εξάρα» της Τότεναμ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο... σεισμός που προκάλεσε η Άστον Βίλα με το 7-2 επί της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ...



Η φετινή Πρέμιερ ... σε τρελαίνει στα γκολ!

Το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη έχει πλέον τέτοια ποιότητα που οι ομάδες είναι ικανές να νικήσουν θριαμβευτικά, να ισοπεδώσουν τον αντίπαλό τους, αλλά και να συμμετέχουν σε ματς που έχουν καταιγιστικό ρυθμό και αναγκάζουν τον θεατή να νομίζει πως χρειάζεται να ξαναβρεί τις ανάσες του και να ρίξει τους παλμούς του. 

Το απόγευμα της Κυριακής, 4 Οκτωβρίου του 2020, γράφτηκε ιστορία με το 6-1 της Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ» και το μαγικό 7-2 της Άστον Βίλα επί της Λίβερπουλ στο Μπέρμιγχαμ, όμως, η Πρέμιερ είχε δείξει από νωρίς τις προθέσεις της για τη φετινή σεζόν! 

Και μπορεί όλα να ήταν πιο γλυκά, πιο όμορφα και πιο... ποδοσφαιρικά αν υπήρχαν οπαδοί στις εξέδρες, όμως, ακόμα και με την παρακολούθηση από την τηλεόραση, το απολαμβάνουν με όλα αυτά που συμβαίνουν! 

Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω αποτελέσματα για να τα θυμηθείτε καλύτερα και πλέον όλοι μαζί θα ανυπομονούμε για την επαναφορά μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης