Πέρασε ιατρικά για τη Γιουνάιτεντ ο Καβάνι!

Αν και απέχει από το ποδόσφαιρο εδώ και αρκετούς μήνες και απλά γυμνάζεται μόνος του, ο Έντινσον Καβάνι είχε εξαιρετικά αποτελέσματα στα ιατρικά τεστ από τα οποία πέρασε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Το απόγευμα οι ανακοινώσεις, όπως θα συμβεί και με τον Άλεξ Τέλες. 



Πέρασε ιατρικά για τη Γιουνάιτεντ ο Καβάνι!

Ο Ουρουγουανός επιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν από το φινάλε της περασμένης σεζόν, η οποία στην Γαλλία έριξε αυλαία από νωρίς λόγω της έξαρσης του κορονοϊού. 

Επέστρεψε κατευθείαν στην πατρίδα του και ασχολήθηκε με τη γη, τα ζώα, τα χωράφια, απέχοντας από το ποδόσφαιρο και καθαρίζοντας το μυαλό του. 

Μόλίς πήρε απόφαση να ξαναδουλέψει, γυμνάστηκε εντατικά και βρήκε και ομάδα, αφού θα γίνει κάτοικος Μάντσεστερ και θα βάλει την κόκκινη φανέλα! 

Το πρωί της Δευτέρας πέρασε  από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, τα οποία ήταν μια χαρά, ενώ, το απόγευμα θα ανακοινωθεί επίσημα για τα επόμενα δυο χρόνια! Βέβαια, θα μπει όρος στο συμβόλαιο να μπορεί να το «σπάσει» ο ποδοσφαιριστής αν θέλει, το επόμενο καλοκαίρι. 

Εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί και η μετακίνηση του Άλεξ Τέλες από την Πόρτο στην ομάδα του Σόλσκιερ για 15+2 εκατομμύρια λίρες. 

Κώστας Ζάλιαρης