Πάει... αέρα η Τότεναμ, έχουν καλές κόντρες οι Άρσεναλ και Λέστερ

Περισσότερο από τις τρεις αγγλικές εκπροσώπους στο Γιουρόπα Λιγκ χαμογέλασε η Τότεναμ η οποία δείχνει εξ αρχής το απόλυτο αφεντικό στον όμιλο που κληρώθηκε με Λουντογκόρετς, Λίντσερ και Άντβερπ. Η Άρσεναλ έχει την Ραπίντ Βιέννης να κοντράρει, με Μπράγκα και ΑΕΚ η Λέστερ. Μεγάλα ματς με τη Μίλαν για τη Σέλτικ...



Πάει... αέρα η Τότεναμ, έχουν καλές κόντρες οι Άρσεναλ και Λέστερ

Με τη Λέστερ να πέφτει στο δρόμο της ΑΕΚ, αλλά να έχει και τη Μπράγκα ως ακόμα μια δυνατή ομάδα στον όμιλο που κληρώθηκε για το φετινό Γιουρόπα Λιγκ, οι «αλεπούδες» του Μπρένταν Ρότζερς θα πρέπει να δείξουν στην πράξη ότι αντέχουν το επίπεδο του ανταγωνισμού και τα... πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη, έχοντας ξεκινήσει εξαιρετικά και τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Ανήσυχη θα μπορούσε να δηλώσει και η Άρσεναλ, κυρίως για τις αναμετρήσεις με την Ραπίντ Βιέννης, σε έναν όμιλο πάντως που δείχνει του χεριού της και στον οποίο υπάρχουν ακόμα οι Μόλντε και Ντάνταλκ. 

Η Τότεναμ ίσως είναι η μοναδική που χαμογέλασε πιο πλατιά και χάρηκε τη διαδικασία της κλήρωσης το μεσημέρι της Παρασκευής, βλέποντας πως κληρώθηκε με τις Λουντογκόρετς, Λίντσερ και Άντβερπ. 

Η Σέλτικ θα έχει να κοντράρει τον μεγάλο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και την εκπληκτική Μίλαν που πήρε την πρόκριση σε ματς - θρίλερ απέναντι στη Ρίο Άβε με 12 πέναλτι για κάθε ομάδα και ισοφάριση στις καθυστερήσεις της παράτασης για να βρεθεί στους ομίλους, ενώ, η Ρέιντζερς θα μετρήσει δυνάμεις κόντρα σε Μπενφίκα και Σταντάρ Λιέγης. 

Αναλυτικά όλοι οι όμιλοι όπως διαμορφώθηκαν:

1ο γκρουπ: Ρόμα, Γιούνγκ Μπόις, Κλουζ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας

2ο γκρουπ: Άρσεναλ, Ραπίντ Βιέννης, Μόλντε, Ντάνταλκ

3ο γκρουπ: Μπάγερ Λεβερκούζεν, Σλάβια Πράγας, Χάποελ Μπερ Σεβά, Νις

4ο γκρουπ: Μπενφίκα, Σταντάρ Λιέγης, Ρέιντζερς, Λεχ Πόζναν

5ο γκρουπ: Αϊντχόφεν, ΠΑΟΚ, Γρανάδα, Ομόνοια

6ο γκρουπ: Νάπολι, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Άλκμααρ, Ριέκα

7ο γκρουπ: Μπράγκα, Λέστερ, ΑΕΚ, Ζόρια

8ο γκρουπ: Σέλτικ, Σπάρτα Πράγας, Μίλαν, Λιλ

9ο γκρουπ: Βιγιαρεάλ, Καραμπάγκ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σίβασπορ

10ο γκρουπ: Τότεναμ, Λουντογκόρετς, Λίντσερ, Αντβέρπ

11ο γκρουπ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Φέγενορντ, Βόλφσμπεργκερ

12ο γκρουπ: Γάνδη, Ερυθρός Αστέρας, Χόφενχαϊμ, Σλόβαν Λίμπερετς

Κώστας Ζάλιαρης