Ιστορική συντριβή για τη Σίτι με τον Βάρντι... να στήνει πάρτι στο Μάντσεστερ! (vid)

Απίθανο αποτέλεσμα πήρε η Λέστερ στο Μάντσεστερ ισοπεδώνοντας τη Σίτι με το τελικό 5-2 κάνοντας τεράστια ανατροπή από το γκολ που δέχθηκε στο 4ο λεπτό! Πρώτη φορά στην εποχή των Αράβων ιδιοκτητών που οι «πολίτες» δέχονται πέντε γκολ εκτός έδρας, χατ-τρικ ο Τζέιμι Βάρντι που είδε απέναντι γαλάζιες φανέλες και... αφηνίασε ξανά! 



Ιστορική συντριβή για τη Σίτι με τον Βάρντι... να στήνει πάρτι στο Μάντσεστερ! (vid)

Πρώτη φορά από τον Φλεβάρη του 2003 η Μάντσεστερ Σίτι δέχεται γκολ εντός έδρας, με την τότε ομάδα να είναι πολύ διαφορετική ασφαλώς και σε πολύ διαφορετική εποχή από αυτή που διανύουμε και έπειτα απ' όσα έχει πετύχει το κλαμπ από την ημέρα που οι Άραβες ανέλαβαν την ιδιοκτησία. 

Πρώτη φορά πέντε γκολ δέχθηκε ομάδα του Πεπ έπειτα από 686 παιχνίδια στην προπονητική του καριέρα! 

Ο Μαχρέζ με δυνατό σουτ στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τη Σίτι για να έρθει... κατηφόρα και ξέσπασμα από τον Τζέιμι Βάρντι που έκανε ακόμα ένα πάρτι απέναντι στους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ!

Ισοφάρισε με πέναλτι στο 37ο λεπτό, στο 54' σκόραρε με απίστευτο τακουνάκι για να γίνει το come-back για το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς και στο 58' ήρθε ακόμα ένα χτύπημα από την άσπρη βούλα για το 3-1! 

Ο Μάντισον με ένα από τα ωραιότερα γκολ της σεζόν από μακρινή απόσταση στο 77' έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λέστερ, ο Άκε με κεφαλιά στο 84' μείωσε λίγο περισσότερο, όμως, οι «αλεπούδες» θα έφευγαν από το Etihad με απόλυτη επιβολή και στο 88' ο Τίλεμανς με το τρίτο πέναλτι της ομάδας του, διαμόρφωσε το τελικό 5-2. 

Παραμένουν στην κορυφή οι Πρωταθλητές του 2016 με υπεροχή στην ισοβαθμία έναντι της Έβερτον, έπειτα από τρεις αγωνιστικές στον φετινό «Μαραθώνιο».

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Γκαρσία, Άκε, Μεντί, Φερναντίνιο (51' Ντέλαπ), Ρόδρι, Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε, Φόντεν (64' Τόρες), Στέρλινγκ 

Λέστερ: Σμάιχελ, Καστάν, Αμαρτέι, Έβανς (80' Φουχς), Σογιουντσού, Τζάστιν, Πρατ (69' Μάντισον), Τίλεμανς, Μεντί, Μπαρνς, Βάρντι (85' Ιεανάτσο)

Κώστας Ζάλιαρης