Ο Ρούμπεν Ντίας «αποκάλυψε» πως είναι έτοιμος για τη Σίτι

Σκοράροντας το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στην Μορεϊρένσε στη νίκη (2-0) της Μπενφίκα, ο Ρούμπεν Ντίας ουσιαστικά αποκάλυψε πως τις επόμενες μέρες θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι.  



Ο Ρούμπεν Ντίας «αποκάλυψε» πως είναι έτοιμος για τη Σίτι

Ο νυν αμυντικός των «αετών» και συμπαίκτης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου αναμένεται να γίνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πολιτών» για την ενίσχυση των μετόπισθεν.

Όντας εκείνος που άνοιξε το σκορ στη νίκη επί της Μορεϊρένσε και μιλώντας για το γκολ του αμέσως μετά το παιχνίδι, ανέφερε πως: «ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα και όλοι ξέρουν τον λόγο...».

Με αυτό το γκολ θ' αποχαιρετήσει τον κόσμο του συλλόγου της Λισαβόνας στην οποία μεγάλωσε, αφού δεν έχει γνωρίσει άλλη ομάδα πλην της Μπενφίκα και τις επόμενες μέρες θα γίνει κάτοικος Μάντσεστερ, με τον Οταμέντι να παίρνει το δρόμο για την πορτογαλική πόλη...

Ο Ντίας στα 23 του χρόνια έχει καταφέρει να φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Μπενφίκα, χαρακτηρίζεται για τις συνεχείς οδηγίες στους συμπαίκτες του με τη φωνή του να μην σταματάει ν' ακούγεται στο γήπεδο, έχει ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του και με τα δύο πόδια, βλέπει γήπεδο για να κάνει μακρινές μπαλιές, ενώ, στο Nations League που ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι ήταν Man of the Match του τελικού...

Κώστας Ζάλιαρης