Ο Χάβερτς σε ρυθμούς... Λεβαντόφσκι, Μέσι και Κριστιάνο! (vid)

Με τα τρία γκολ που πέτυχε και την ασίστ που έκανε στο 6-0 της Τσέλσι επί της Μπάρνσλεϊ, ο Κάι Χάβερτς αν και... έχασε τους ρυθμούς του στα δυο πρώτα ματς με τους «μπλε», κατάφερε να παραμείνει σε τροχιά που τον διατηρεί πίσω από Λεβαντόφσκι, Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο! 



Ο Χάβερτς σε ρυθμούς... Λεβαντόφσκι, Μέσι και Κριστιάνο! (vid)

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός μέσα σε κάτι περισσότερο από μια ώρα αγώνα, πέτυχε τρία γκολ και είχε μια ασίστ, προσφέροντας στον Φρανκ Λάμπαρντ και τους οπαδούς της Τσέλσι μια πρώτη, πολύ καλή γεύση απ' όσα μπορεί να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. 

Έχοντας χρειαστεί τα δυο πρώτα ματς για να βρει τα πατήματά του και δείχνοντας εκτός κλίματος σε αυτό τον πρώτο καιρό της παρουσίας του στο λονδρέζικο κλαμπ, το βράδυ της Τετάρτης έπαιξε ως 10άρι απέναντι στην Μπάρνσλεϊ και... έκανε παπάδες. 

Με τη συμμετοχή του σε τέσσερα γκολ, πετυχαίνοντας και το πρώτο χατ-τρικ της επαγγελματικής ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Κάι Χάβερτς έχει πλέον συμμετοχή σε 26 γκολ μέσα στο 2020 (18 δικά του και 8 ασίστ) όντας πίσω μονάχα από τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (35), Λιονέλ Μέσι (32) και Κριστιάνο Ρονάλντο (31) στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Κώστας Ζάλιαρης