Εμιλιάνο Μαρτίνες: Σωτήρας και ο μοναδικός απόλυτος τερματοφύλακας!

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έπειτα από μια 10ετία στην Άρσεναλ πήγε στην Άστον Βίλα για να γίνει βασικός τερματοφύλακας και κατάφερε να είναι ο μοναδικός με 100% επιτυχία στις επεμβάσεις του μέχρι αυτή τη στιγμή στην Premier League!  



Εμιλιάνο Μαρτίνες: Σωτήρας και ο μοναδικός απόλυτος τερματοφύλακας!

Οι «χωριάτες» έκαναν πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα στη δεύτερη αγωνιστική της σεζόν λόγω της εξτρά άδειας που είχαν εξασφαλίσει οι σύλλογοι του Μάντσεστερ με αποτέλεσμα να μην παίξουν στην έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας και το Community Shield με την Άρσεναλ σε λίγες μέρες δικαίωσης για την προσπάθεια, τους κόπους και την υπομονή που έκανε στο Λονδίνο, μετακινήθηκε στο Μπέρμιγχαμ για χάρη της Βίλα.

Η ομάδα του Ντιν Σμιθ επιβλήθηκε δύσκολα 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που αγωνιζόταν από το 11' με παίκτη λιγότερο, με τον Μαρτίνες ν' αποκρούει εντυπωσιακά πέναλτι στο 36ο λεπτό.

Στο φινάλε της αγωνιστικής, ο πολύπειρος γκολκίπερ είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός με το 100% ποσοστό επιτυχημένων επεμβάσεων όταν κλήθηκε να παρέμβει...

Κώστας Ζάλιαρης