Ζορίστηκε αλλά το πήρε η Βίλα!

Με παίκτη παραπάνω από το 11ο λεπτό, με μεγάλη τρομάρα σε πέναλτι που κέρδισε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά με σωτήριους Μαρτίνες και Κονσά, η Άστον Βίλα πήρε πολύ δύσκολη νίκη με το τελικό 1-0 απέναντι στις «λεπίδες» στην πρεμιέρα της στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. 



Ζορίστηκε αλλά το πήρε η Βίλα!

Οι «χωριάτες», όσο ευχάριστα δέχθηκαν την αποβολή του Ίγκαν στο 11ο λεπτό για τον τρόπο με τον οποίο «κατέβασε» τον Γουότκινς σε βαθιά μπαλιά από τον Μινγκς, άλλο τόσο δύσκολα κατάφεραν να πάρουν όλους τους βαθμούς από την αναμέτρηση. 

Μια πολύ καλά οργανωμένη και συμπαγής αμυντικά, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, κατάφερε να κρατηθεί και μάλιστα, κέρδισε πέναλτι, το οποίο απέκτησε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες στο 36ο λεπτό στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, στην εκτέλεση του Λούντστραμ. 

Οι «λεπίδες» απλά περίμεναν, η Βίλα ήξερε πως έπρεπε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και το κατάφερε στο 63ο λεπτό στημένη φάση. Ο Τάργκετ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μινγκς από το πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στο δεύτερο κι εκεί ο Κονσά την έσπρωξε με κεφαλιά στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 78' ο Γουότκινς, το μεταγραφικό ρεκόρ της ομάδας του Ντιν Σμιθ λίγο έλειψε να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ σε εντυπωσιακό σουτ, μέχρι το φινάλε χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και το 1-0 επιβεβαιώθηκε ως αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κας, Κονσά, Μινγκς, Τάργκετ, Χούριχεϊν (62’ Ντέιβις), Ντάγκλας Λουίζ, ΜακΓκιν, Τρεζεγκέ, Γουότκινς, Γκρίλις

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ (68’ ΜακΜπέρνι), Ίγκαν, Ο’Κόνελ, Μπάλντοκ, Λούντστραμ, Μπεργκ, Φλεκ (63’ Όσμπορν), Στίβενς, Μπερκ, ΜακΓκόλντρικ (31’ Αμπάντου)

Κώστας Ζάλιαρης