Ο Ποτσετίνο είχε παράπονο από τον χρόνο που του αφιέρωσε η Amazon! (vid)

Αν και ανέφερε πως κατανοεί ότι στόχος του ντοκιμαντέρ είναι να βγάλει ένα θετικό αποτέλεσμα προς τον κόσμο κι όχι να εμβαθύνει στα προβλήματα, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είχε παράπονο από τον ελάχιστο χρόνο που καταλαμβάνει η δική του παρουσία στην ομάδα και το θέμα της απόλυσής του, στο ντοκιμαντέρ της Amazon για την ομάδα...



Ο Ποτσετίνο είχε παράπονο από τον χρόνο που του αφιέρωσε η Amazon! (vid)

Ο Αργεντινός τεχνικός απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία των «σπιρουνιών» τους πρώτους μήνες της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, όταν πλέον μετά και την ήττα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη είχε «αδειάσει» και δεν μπορούσε να εμπνεύσει και να δώσει κίνητρα στους παίκτες του. 

Η Amazon είχε προαποφασίσει να φτιάξει το ντοκιμαντέρ για την Τότεναμ και... της έκατσαν κουτί οι εξελίξεις, με τον Αργεντινό όμως να βλέπει πως το δικό του θέμα παρουσιάζεται ελάχιστα μέσα στα επεισόδια της σειράς. 

«Ο Χεσούς από τις 07:00 το πρωί κάθε μέρα άνοιγε τις πόρτες του προπονητικού κέντρου στο συνεργείο της Amazon και τους βοηθούσε με την ομάδα, τους παίκτες, το επιτελείο... Ήταν πολύ δύσκολο είναι η αλήθεια να τους βάλουμε στ' αποδυτήριά μας. Και "χώρεσαν" τα πάντα μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Ο Χεσούς πρέπει να εμφανίζεται για μια στιγμή στο ντοκιμαντέρ... Αλλά το καταλαβαίνω γιατί στόχος τέτοιων πρότζεκτ είναι να βγάζουν κάτι θετικό προς τα έξω και να δείξουν τους λόγους που τελικά έπρεπε να φύγουμε κι όχι να εμβαθύνουν στα δικά μας ζητήματα» είπε ο Ποτσετίνο.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης