Νούνο Σάντο: Η επιβράβευση του μεγάλου αναμορφωτή! (vids)

Από τα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ, σε ομάδα που διεκδικεί στα ίσια τις ευρωπαϊκές θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ και με παρουσία στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Νούνο Σάντο, ο μεγάλος αναμορφωτής της Γουλβς, επιβραβεύτηκε και υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο! 



Νούνο Σάντο: Η επιβράβευση του μεγάλου αναμορφωτή! (vids)

Το ιβηρικό στοιχείο θα συνεχίσει να ηγείται και να πρωταγωνιστεί στους «λύκους» και τα επόμενα χρόνια. 

Με τον Νούνο Σάντο στο «τιμόνι», οι «λύκοι» θα συνεχίσουν την τρομερά επιτυχημένη συνταγή με στόχους ακόμα καλύτερους και πιο δύσκολους, ανεβάζοντας ολοένα και περισσότερο τον πήχη. 

Ο κόουτς της ομάδας υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με το κλαμπ για να συνεχίσει τη δουλειά του, όντας πλέον ένας μεγάλο αναμορφωτής έπειτα απ' όσα ήδη έχει κάνει στην ομάδα. 

Το νέο συμφωνητικό τον κρατάει στο «Μολινό» μέχρι και το 2023 κι εκείνος συνεχίζει απτόητος τη δουλειά, την ενίσχυση του ρόστερ - έφτασε να κάνει μεταγραφή ρεκόρ με 40 εκατομμύρια για τον Φάμπιο Σίλβα φέτος - και μετά την παρουσία στα προημιτελικά του Europa League μέσα στον Αύγουστο, η Γουλβς ξέρει ότι πρέπει να επενδύσει σε αυτό και να αλλάξει εντελώς επίπεδο! 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης