Αντσελότι και... Βάρντι είναι άνθρωποι για ποδαρικό (vids)

Με κεφαλιά του Κάλβερτ - Λιούιν, η Έβερτον έφυγε από το Λονδίνο και την έδρα της Τότεναμ με τεράστιο «διπλό», με τον Κάρλο Αντσελότι να βγαίνει μεγάλος νικητής στην κόντρα με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Σόου με δυο γκολ από τον Βάρντι στο 3-0 της Λέστερ επί της Γουέστ Μπρομ. 



Αντσελότι και... Βάρντι είναι άνθρωποι για ποδαρικό (vids)

Τα «ζαχαρωτά» κατάφεραν να πάρουν τρομερό αποτέλεσμα στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, στην έδρα της Τότεναμ. 

Με τους Χόιμπιεργκ και Ντόχερτι στο αρχικό σχήμα και με ό,τι πιο δυνατό θα μπορούσε να παρουσιάσει, ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε τον Κάλβερτ - Λιούιν στο 55ο λεπτό της αναμέτρηση να πηδάει ψηλότερα απ' όλους για να πάρει την κεφαλιά και να διαμορφώσει το τελικό 1-0 για την Έβερτον. Θετικότατο ντεμπούτο και για τον Χάμες Ροντρίγκες, αλλά και για τον Άλαν με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ. Αδιανόητη χαμένη ευκαιρία από τον Ριτσάρλισον στο 16ο λεπτό. 

Στο «Χόθορνς», οι Βάρντι και Καστάνιε έδειξαν στη Γουέστ Μπρομ του Σλάβεν Μπίλιτς πως η ζωή θα είναι πολύ δύσκολη στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Άγγλος στράικερ σκόραρε δις από την άσπρη βούλα και τον πλαισίωσε ο Βέλγος συμπαίκτης του για τη διαμόρφωση του 3-0 με το οποίο ξεκίνησαν τη σεζόν οι «αλεπούδες». Κι όμως, το πρώτο μέρος δεν μπορούσε με τίποτα να προετοιμάσει τον κόσμο για τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. 

Σόου από τον Βάρντι που έκανε... αυτιά στους οπαδούς που φυσικά δεν υπήρχαν στις εξέδρες! Μόνο αυτός!