Άμυνα από γρανίτη και ρεκόρ 114 ετών η Ρέιντζερς!

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ προελαύνει στο φετινό πρωτάθλημα Σκωτίας και κατάφερε μετά και τη νέα νίκη που σημείωσε με το τελικό 4-0 επί της Νταντί Γιουνάιτεντ, να γράψει τρομερή ιστορία στο ποδόσφαιρο της χώρας σε ό,τι αφορά την άμυνα και τα γκολ που δεν επιτρέπει στους αντιπάλους της!  



Άμυνα από γρανίτη και ρεκόρ 114 ετών η Ρέιντζερς!

Οι «διαμαρτυρόμενοι» έχουν κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στην ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021, έχοντας δει πριν από λίγο καιρό τη Σέλτικ ν' αναδεικνύεται πρωταθλήτρια με διακοπή της της σεζόν στην οποία δεν θα προλάβαινε ν' αλλάξει τα πράγματα το σύνολο του Stevie G.

Η φετινή Ρέιντζερς έχει καταφέρει ν' αναρριχηθεί στην κορυφή και να... σέρνει τον χορό μετά από εφτά αγωνιστικές, ωστόσο, δεν είναι αυτό το πιο αξιοσημείωτο.

Ναι μεν στο παιχνίδι με την Νταντί Γιουνάιτεντ ήρθαν πολλές αναποδιές και τραυματισμοί παικτών με σημαντικότερο το γεγονός πως ο Μορέλος αποχώρησε με φορείο, όμως, το «μηδέν» παθητικό για 7 διαδοχική αγωνιστική στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος αποτελεί πλέον ρεκόρ!

Η κάτοχος της κορυφαίας επίδοσης σε αυτό το κομμάτι μέχρι πρότινος ήταν η Σέλτικ που από το μακρινό 1960 είχε έξι clean sheets στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Ρέιντζερς:

Αμπερντίν – Ρέιντζερς 0-1

Ρέιντζερς – Σεντ Μίρεν 3-0

Ρέιντζερς – Σεντ Τζόνστον 3-0

Λίβινγκστον – Ρέιντζερς 0-0

Ρέιντζερς – Κιλμάρνοκ 2-0

Χάμιλτον – Ρέιντζερς 0-2

Ρέιντζερς – Νταντί Γιουνάιτεντ 4-0

Κώστας Ζάλιαρης