Αλεξάντερ - Άρνολντ για Ράσφορντ: «Του βγάζω το καπέλο, είναι απίστευτος...» (vid)

Ο Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει, ήταν να βγάλει το καπέλο στον Μάρκους Ράσφορντ για ό,τι κατάφερε για τα παιδιά και τους συνανθρώπους του κατά τη διάρκεια της καραντίνας αλλά και μέσα στο καλοκαίρι προκειμένου οι μαθητές να καταφέρνουν να έχουν σωστή διατροφή παρά τα κλειστά σχολεία. 



Αλεξάντερ - Άρνολντ για Ράσφορντ: «Του βγάζω το καπέλο, είναι απίστευτος...» (vid)

Ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζοντας τη σημασία του φαγητού που προσφέρει το σχολείο στα παιδιά, σκέφτηκε όλες αυτές τις οικογένειες που δεν θα μπορούσαν να παρέχουν ένα κανονικό πιάτο στους μικρούς από τη στιγμή που τα σχολεία έκλεισαν στην έξαρση του κορονοϊού.

Μάλιστα, με την πίεση που άσκησε και τη δύναμη που άντλησε λόγω και της επίδρασης που έχει το ποδόσφαιρο, ο Ράσφορντ κατάφερε ν' αντιστρέψει απόφαση της Κυβέρνησης και να συνεχιστούν και μέσα στο καλοκαίρι οι τροφοδοσίες! 

«Είναι απίστευτος με αυτό που έκανε. Ξέρω ότι δεν το έκανε για τη δημοσιότητα, αλλά την αξίζει και προσωπικά του βγάζω το καπέλο. Άλλαξε τη χώρα, άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο είναι διαμορφωμένη η χώρα, πήγε κόντρα σε Υπουργούς. Παλιότερα απέφευγαν πράγματα γιατί κανείς δεν αντιστεκόταν και ο Ράσφορντ έκανε ερωτήσεις που έπρεπε να γίνουν» είπε ο Αλεξάντερ - Άρνολντ. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης