Ποια ομάδα πιστεύετε ότι μπορεί να κατακτήσει την Premier League για τη σεζόν 2020-2021; (poll)

Η νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ κάνει σέντρα το Σάββατο, το μαγικό πρωτάθλημα της Αγγλίας επιστρέφει με όσες ανάσες κατάφερε και πρόλαβε να πάρει, με τους αναγνώστες του England365.gr να καλούνται να ψηφίσουν για την ομάδα που θεωρούν ότι θα καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα, το καλοκαίρι του 2021! 



Ποια ομάδα πιστεύετε ότι μπορεί να κατακτήσει την Premier League για τη σεζόν 2020-2021; (poll)

Η Πρωταθλήτρια Λίβερπουλ ξεκινάει με αποκλειστικό στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων και την αύξηση των τίτλων πρωταθλήματος μετά τη μεγάλη επιστροφή στην κορυφή έπειτα από 30 χρόνια. 

Η Μάντσεστερ Σίτι φυσικά θέλει να κάνει ρελάνς και να επιστρέψει εκείνη στην πρώτη θέση μετά την αδυναμία να διεκδικήσει την Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν. 

Η Τσέλσι ενισχύθηκε σημαντικότατα και ο Λάμπαρντ πέρα από την ποιότητα που έχει πλέον το ρόστερ της ομάδας του, καλείται να παρουσιάσει κάτι το οποίο θα του πάρει την πίεση από τους ώμους και θα βάλει την ομάδα σε μια σταθερή τροχιά. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρκετά πιο έμπειρη και έτοιμη καλείται να δείξει ότι μπορεί να εδραιωθεί στην 4άδα και σταδιακά να κοντράρει τις υπόλοιπες για την κορυφή. 

Η Άρσεναλ θέλει να πάρει φόρα από τις back-to-back επιτυχίες στο Γουέμπλεϊ με το Κύπελλο και το Community Shield. 

Ποια πιστεύετε όμως πως θα είναι η ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα; 

Ψηφίστε!