Κλοπ: «Κάποιες ομάδες δεν νοιάζονται για την αβεβαιότητα στον κόσμο...» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ «φωτογράφησε» τη Μάντσεστερ Σίτι αναφορικά με τα αφεντικά που δεν έχουν την παραμικρή ανησυχία για όσα συμβαίνουν στον κόσμο με την αβεβαιόττηα ελέω κορονοϊού και αναφέρθηκε στην ενίσχυση της Τσέλσι. «Δεν περιμένεις από τους καλούς παίκτες να παίξουν όλοι μαζί μέσα σε μια μέρα. Χρειάζεται δουλειά...» σχολίασε.  



Κλοπ: «Κάποιες ομάδες δεν νοιάζονται για την αβεβαιότητα στον κόσμο...» (vid)

Ο Γερμανός τεχνικός των Πρωταθλητών Αγγλίας μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για όσα διαδραματίζονται στο χώρο του αγγλικού ποδοσφαίρου, λέγοντας:

«Στον κόσμο επικρατεί αβεβαιότητα, όμως σε κάποιους συλλόγους αυτό μάλλον δεν φαίνεται και τόσο σοβαρό για να λάβουν υπόψιν τους. Στην ιδιοκτησία τους είναι είτε άτομα της χώρας είτε ολιγάρχες, είναι η αλήθεια. Εμείς φτάσαμε δυο σερί χρονιές στον τελικό του Champions League, πήραμε την Premier League και το κάναμε με τον τρόπο μας. Με τον τρόπο που έχουμε μάθει να λειτουργούμε.

Δεν γίνεται να αλλάξει αυτό και να πούμε ότι θέλουμε να γίνουμε σαν την Τσέλσι. Πήρε αρκετούς παίκτες όμως τώρα θα πρέπει να τους ταιριάξει, δεν είναι απλά ότι προσθέτεις ποιότητα στο ρόστερ. Δεν γίνεται να πάρεις τους 11 καλύτερους στον κόσμο και να ελπίζεις ότι μέσα σε μια μέρα θα παίξουν όλοι καλά. Έχει να κάνει με τη δουλειά που γίνεται στο προπονητικό κέντρο κι αυτό είναι δικό μας αβαντάζ. Δουλεύουμε πολύ καιρό ο ένας με τον άλλον».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης