Πλήρωσαν και υπάλληλο του ξενοδοχείου οι Φόντεν και Γκρίνγουντ για τις κοπέλες!

Νεότερες πληροφορίες από το θέμα που απασχόλησε την εθνική ομάδα της Αγγλίας πριν από το ματς με τους Δανούς κάνουν λόγο για δωροδοκία από πλευράς Φόντεν και Γκρίνγουντ σε υπάλληλο του ξενοδοχείου ώστε να μπουν οι κοπέλες και να τις συναντήσουν οι ποδοσφαιριστές παρά τους αυστηρούς κανονισμούς λόγω του Covid-19! 



Πλήρωσαν και υπάλληλο του ξενοδοχείου οι Φόντεν και Γκρίνγουντ για τις κοπέλες!

Οι δύο διεθνείς των Σίτι και Γιουνάιτεντ έκαναν ντεμπούτο με τα «τρία λιοντάρια» στην Ισλανδία και στη συνέχεια τα έκαναν μαντάρα καλώντας κοπέλες στο ξενοδοχείο στο Ρέικιαβικ για να το γιορτάσουν. 

Αδιαφορώντας για τους αυστηρούς κανονισμούς λόγω της πανδημίας και για την ανάγκη να μην έρχονται σε επαφή με αγνώστους, οι Φόντεν και Γκρίνγουντ έκαναν μεγάλο λάθος και ευτυχώς για την εθνική ομάδα, τους σταμάτησε ο φυσιοθεραπευτής από τη συνύπαρξη με τους υπόλοιπους, καθώς θα υπήρχε κίνδυνος ακόμα και αναβολής της αναμέτρησης με τους Δανούς (0-0). 

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Media, οι δύο ποδοσφαιριστές πλήρωσαν υπάλληλο του ξενοδοχείου στο Ρέικιαβικ ώστε να τους βοηθήσει να βάλουν τις κοπέλες μέσα...

Κώστας Ζάλιαρης