Φόντεν: «Θα μάθω πολλά, δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες»

Έχοντας αποκλειστεί από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το ματς της Τρίτης με αντίπαλο τη Δανία, ο Φιλ Φόντεν απολογήθηκε δημόσια για την απόφαση που πήρε μαζί με τον Γκρίνγουντ να φιλοξενήσουν κοπέλες στο ξενοδοχείο των «τριών λιονταριών», αμαυρώνοντας την πρώτη τους κλήση στο τμήμα ανδρών...



Φόντεν: «Θα μάθω πολλά, δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες»

Ο νεαρός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, μαζί με αυτόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησαν να γιορτάσουν την παρουσία τους στο Ρέικιαβικ με την εθνική ομάδα ανδρών της Αγγλίας μετά το παιχνίδι με την Ισλανδία, καλώντας κοπέλες στο ξενοδοχείο. 

Έσπασαν τους αυστηρούς κανονισμούς της καραντίνας βάζοντας τους εαυτούς τους και όλα τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής σε κίνδυνο λόγω του κορονοϊού, το σκάνδαλο έγινε γνωστό κι έτσι η FA και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν είχαν άλλη επιλογή από τον αποκλεισμό των δύο παικτών από την αποστολή για το ματς με την Δανία στην Κοπεγχάγη. 

«Απολογούμαι στην εθνική ομάδα, τον κόουτς, τους συμπαίκτες μου, το staff, τον κόσμο, την οικογένειά μου και τον σύλλογό μου. Είμαι ακόμα νεαρός ποδοσφαιριστής κι έχω πολλά να μάθω. Γνωρίζω το βάρος των ευθυνών που μου αναλογούν εκπροσωπώντας την εθνική ομάδα και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες που υπήρχαν και πήρα μια πολύ λάθος απόφαση σπάζοντας τους κανονισμούς για τον κορονοϊό. Θα πάρω το μάθημά μου και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του κ.Σάουθγκεϊτ για το ματς με τη Δανία» έγραψε ο Φόντεν στα social media. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης