Το ξέσπασμα του Ρόους στο γραφείο του Μουρίνιο!

Ο Ντάνι Ρόους τα έβαλε με τον Ζοσέ Μουρίνιο λίγο προτού πάρει μεταγραφή στη Νιούκαστλ τον περασμένο Ιανουάριο και στο ντοκιμαντέρ της Τότεναμ έχει καταγραφεί η συνομιλία των δύο ανδρών, με τον έξαλλο ποδοσφαιριστή να... τα λέει χύμα και ν' αποχωρεί!  



Το ξέσπασμα του Ρόους στο γραφείο του Μουρίνιο!

Ο Άγγλος φουλ μπακ ήθελε να μάθει τον λόγο για τον οποίο από τα Χριστούγεννα και μετά ήταν παραγκωνισμένος και επισκέφθηκε τον Μουρίνιο στο γραφείο του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

«Αν έχεις κάποιο πρόβλημα θέλω να μου το πεις και να το ξέρω για να καθίσω σπίτι μου» ανέφερε ο Ρόους στον Πορτογάλο, για να πάρει την απάντηση πως: «Μένεις εκτός λόγω της κακής σου εμφάνισης στο ματς με τη Λίβερπουλ».

Τότε ήρθε το ξέσπασμα από τον παίκτη, που... τα είπε όπως ακριβώς ήθελε και έφυγε από το γραφείο του Μουρίνιο, παίρνοντας λίγες μέρες μετά μεταγραφή για τη Νιούκαστλ.

«Είναι άδικο και να ξέρεις πως όλοι στ' αποδυτήρια το σκέφτονται και το θεωρούν αδικία. Άλλοι είναι σκ#$!@ στις προπονήσεις και στους αγώνες και παρ' όλα αυτά μπαίνουν κανονικά στην αποστολή και στην 11άδα. Δεν είναι δίκαιο» είπε ο Ρόους...

Κώστας Ζάλιαρης