Χάβερτς κι επίσημα στην Τσέλσι με ποσό ρεκόρ!

Τελείωσε κι αυτό! Η Τσέλσι ανακοίνωσε και τον Κάι Χάβερτς με συνοπτικές διαδικασίες, με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να μετακομίζει έναντι 80+20 εκατομμυρίων από την Μπάγερ Λεβερκούζεν και να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών! Ποσό - ρεκόρ στην ιστορία των «μπλε» αυτό της απόκτησης του 21χρονου, ξεπέρασε τη μεταγραφή του Κέπα! 



Χάβερτς κι επίσημα στην Τσέλσι με ποσό ρεκόρ!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός άφησε το camp της εθνικής ομάδας της Γερμανίας το πρωί της Παρασκευής στην Στουτγκάρδη, λίγες ώρες μετά το 1-1 με την Ισπανία για το Nations League και ταξίδεψε στο Λονδίνο για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Τσέλσι και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. 

Από την περασμένη Κυριακή είχε περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, οι Τσέλσι και Λεβερκούζεν το μεσημέρι της Πέμπτης έφτασαν οριστικά σε συμφωνία και ο παίκτης ανακοινώθηκε εν τέλει το βράδυ της Παρασκευής. 

Το κόστος της μετακίνησής του στους «μπλε» του Λονδίνου έφτασε στα 80+20 εκατομμύρια κι εκείνος υπέγραψε για πέντε χρόνια, μέχρι το φινάλε των οποίων θα έχει λάβει 100 εκατομμύρια! 

Ζίγιεχ, Βέρνερ, Τσίλγουελ, Σαρ, Τιάγκο Σίλβα και τώρα Χάβερτς... Η Τσέλσι γίνεται υπερδύναμη για φέτος! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης