Ράφαελ για Αλέξις: «Μάλλον.. έβλεπε φαντάσματα»! (pic)

Ο Ράφαελ απάντησε σε όσα δήλωσε ο Αλέξις Σάντσες περί κατάστασης που δεν του άρεσε καθόλου από τις πρώτες του ημέρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να κάνει λόγο για... φαντάσματα που έβλεπε ο Χιλιανός.  



Ράφαελ για Αλέξις: «Μάλλον.. έβλεπε φαντάσματα»! (pic)

Ο Αλέξις, κάνοντας πλέον νέα προσπάθεια να... πάρει ξανά τα πάνω του στην Ίντερ, θέλησε να μιλήσει ειλικρινά προς όλους τους θαυμαστές του και κυρίως τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους λόγους που θεωρεί ότι δεν του επέτρεψαν να προσφέρει όσο θα μπορούσε.

«Ήθελα να σας μιλήσω για ό,τι συνέβη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία, με δελέασε και ως παιδί, μου άρεσε πολύ η ιδέα να παίξω σε αυτή την ομάδα. Υπέγραψα χωρίς να γνωρίζω πολλά για την υπόθεση... Μετά την πρώτη προπόνηση κατάλαβα πολλά και τηλεφώνησα στον ατζέντη μου να τον ρωτήσω αν μπορούσαμε να σπάσουμε το συμβόλαιο και να γυρίσω στην Άρσεναλ. Γελούσε μαζί μου, αλλά του είπα ότι κάτι δεν αισθανόμουν καλά στην ομάδα. Όμως, όλα είχαν τελειώσει και είχαμε ήδη υπογράψει...» ανέφερε με τρομερή ειλικρίνεια.

Ο άλλοτε αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Ράφαελ, που αγάπησε κι αγαπάει το κλαμπ του Μάντσεστερ μετά το πέρασμά του από εκεί μαζί με τον αδερφό του, έγραψε στα social media: «Μάλλον έβλεπε φαντάσματα κάθε φορά που έπαιζε γι' αυτό ήταν τόσο κακός...»!

Κώστας Ζάλιαρης