Υπέροχος Ράσφορντ, συνεχίζει τη δράση για μην υπάρχουν παιδιά που πεινούν! (vids)

Ο Μάρκους Ράσφορντ έχοντας αναγκάσει μέσα στο καλοκαίρι την Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον να αλλάξει απόφαση σχετικά με πρόγραμμα παροχής τροφίμων σε παιδιά σχολείων εν μέσω πανδημίας, ξεκίνησε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες ώστε να συνεχίσει τη δράση για τους συνανθρώπους του και τα παιδιά και να μη λείψει φαγητό από κανένα τραπέζι!  



Υπέροχος Ράσφορντ, συνεχίζει τη δράση για μην υπάρχουν παιδιά που πεινούν! (vids)

Ο μόλις 22 ετών επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σπάνιο παιδί και έχει νοοτροπία και τρόπο σκέψης που σκορπά αισιοδοξία για το μέλλον, αν καταφέρουν έστω και λίγοι να τον μιμηθούν και να κάνουν το καλό για τον διπλανό τους.

Όπως ανακοίνωσε ο Ράσφορντ, έχει πλέον συνάψει συνεργασία με μεγάλες εταιρείες για την παροχή και διανομή τροφίμων προς οικογένειες της χώρας που έχουν παιδιά τα οποία δίχως το δωρεάν φαγητό των σχολείων δεν θα μπορούσαν να τραφούν σωστά.

Απώτερος στόχος του ποδοσφαιριστή είναι να αλλάξει τις ζωές των συνανθρώπων του και του μέλλοντος του τόπου του προς το καλύτερο, σε αυτές τις πολύ περίεργες και δύσκολες μέρες που η πανδημία ταράζει την ανθρωπότητα...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης