Ρούνεϊ: «Αν η Λίβερπουλ πάρει Τιάγκο, θα είναι πιο σπουδαίο από τον Μέσι στη Σίτι»!

Την άποψη πως αν ο Κλοπ προσθέσει στη φαρέτρα του στη Λίβερπουλ και τον Τιάγκο Αλκάνταρα τότε οι «κόκκινοι» πηγαίνουν... φουλ για δεύτερο σερί πρωτάθλημα εξέφρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ, λέγοντας μάλιστα πως «θα είναι πιο σπουδαίο από τη μεταγραφή του Μέσι στη Σίτι»! 



Ρούνεϊ: «Αν η Λίβερπουλ πάρει Τιάγκο, θα είναι πιο σπουδαίο από τον Μέσι στη Σίτι»!

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν παίκτης - κόουτς στη Ντέρμπι Κάουντι, έδειξε πόσο εκτιμά τις ικανότητες του Τιάγκο Αλκάνταρα που αναμένεται ν' αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου. 

Ο Άγγλος επιθετικός ανέφερε πως αν ο Ισπανός χαφ τελικά φορέσει τη φανέλα των Πρωταθλητών Αγγλίας, τότε «όλα θα έχουν τελειώσει από νωρίς. Θα είναι πιο σπουδαία κίνηση κι από μια πιθανή μεταγραφή του Μέσι στην Μάντσεστερ Σίτι»!

Όσον αφορά τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα και όλο το στόρι που έχει εκτυλιχθεί γύρω του, ο Γουέιν Ρούνεϊ είπε: «Μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλαν τον πήχη πολύ ψηλά ως δίδυμο και είναι κάτι που δεν θα ξαναδούμε. Όμως, ο Μέσι είναι άλλου επιπέδου ποδοσφαιριστή. Δεν θα πρέπει καν να σκεφτεί το MLS γιατί μπορεί ν' ανταπεξέλθει στο κορυφαίο επίπεδο και την Πρέμιερ Λιγκ. Μπορεί να πάει είτε στη Σίτι είτε στη Γιουνάιτεντ. Σε αυτές τις δύο. Αν έχει συμπαίκτες όπως οι Ντε Μπρόινε και Μπρούνο Φερνάντες μπορεί να πετύχει τα πάντα και να φτάσει μέχρι και τις 7 Χρυσές Μπάλες! Πραγματικά είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που με έχει κάνει απλά να κάθομαι να τον χαζεύω...». 

Κώστας Ζάλιαρης