Μαγκουάιρ: Άκυρη η δίκη, θα γίνει νέα σε... κανονικό δικαστήριο!

Οι περιπέτειες του Χάρι Μαγκουάιρ με την ελληνική δικαιοσύνη συνεχίζονται, καθώς, η δίκη της Σύρου θεωρείται άκυρη και ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δικαστεί εκ νέου υπό... κανονικές συνθήκες, το προσεχές διάστημα!  



Μαγκουάιρ: Άκυρη η δίκη, θα γίνει νέα σε... κανονικό δικαστήριο!

Απίθανα πράγματα βιώνει ο captain των «κόκκινων διαβόλων» και μέλος της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, έπειτα απ' όσα του συνέβησαν στις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο.

Έπειτα από τη δίκη στη Σύρο και την ενοχοποιητική απόφαση για επίθεση, αντίσταση κατά της Αστυνομίας και προσπάθεια δωροδοκίας, ο Χάρι Μαγκουάιρ και οι νομικοί εκπρόσωποί του ενημερώθηκαν πως η δίκη θεωρείται... άκυρη. Αυτό που κέρδισαν, ήταν πως θα γίνει νέα δίκη σε... κανονικό δικαστήριο αυτή τη φορά, το προσεχές διάστημα, με την αγγλική πλευρά να έχει καταθέσει άμεσα έφεση στην απόφαση που είχε βγει για ποινή φυλάκισης 21 μηνών και 10 ημερών.

Ο Μαγκουάιρ έμεινε εκτός αποστολής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για τα ματς με τις Ισλανδία και Δανία στο Nations League και συνεχίζει την προσπάθεια δικαίωσης καθώς επιμένει πως η αλήθεια θα λάμψει και πως όλα όσα του καταλογίζονται είναι αναληθή και ανακριβή.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης